Fans van Britse ‘The Masked Singer’ furieus nadat alle vrouwelijke deelnemers worden weggestemd: “Heel seksistisch”

Fans en kijkers van de Britse versie van ‘The Masked Singer’ zijn het niet eens met de uitslag van de halve finale. De laatste vrouwelijke deelnemers werden er in de vorige aflevering uit gestemd, wat wil zeggen dat de finale enkel onder mannen zal zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Kledingketen Lolaliza slachtoffer van cyberaanval

Kledingketen Lolaliza is onlangs slachtoffer geworden van een cyberaanval. Dat bevestigt het bedrijf in een kort statement. Een deel van de persoonlijke gegevens van klanten en personeel zou gehackt zijn, net als enkele bedrijfsgegevens. De winkels en de webshop blijven open, het bedrijf werkt aan een oplossing.

Lees meer »

Viergeslacht in Izegem: van Cherly tot Fran

De geboorte van Fran Terryn, dochter van Hanna Buyse (29) en Robbe Terryn (30), in de materniteit van de Sint Jozefskliniek in Izegem zorgde ervoor dat er een viergeslacht ontstond. Oma Nadège Masure (56) en overgrootmoeder Cherly Lefere (86) maken het viergeslacht compleet. Robbe en Hanne wonen in de Molstraat in Izegem.
The post Viergeslacht in Izegem: van Cherly

Lees meer »

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten geen voorstander van mogelijke Nederlandse grenscontroles: “Onzalig, om niet te zeggen dom idee”

Burgemeesters van Limburgse grensgemeenten stellen zich vragen bij het voorstel van de Nederlandse regeringspartijen PVV en VVD om grenscontroles in te voeren, ook aan de grens met ons land. Dat schrijft het Nederlandse medium L1 Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan onze redactie. De Nederlanders willen strenger controleren op migratie en ook terrorisme en criminaliteit tegengaan. Maar volgens de

Lees meer »

‘Vind me op het nieuws’: politie rukt massaal uit naar Brugse school, nadat ex-leerling verontrustende boodschappen online plaatst

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De meerderjarige jongeman werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en zal verder verhoord worden. “De leerlingen liepen nooit gevaar”, zegt de directie.

Lees meer »

Ze reden rond in dure wagens en woonden in een statig herenhuis, maar het was één leugen: oplichtersduo aan de haal met honderdduizenden euro’s

De wereld leek aan de voeten van Werner D.G. (63) en Sabah A. (44) re liggen. Met veel sier ontvingen ze bedrijfsleiders in hun statig herenhuis in de miljardairssquare in Brussel en beloofden hen miljoeneninvesteringen. Maar het was schone schijn. Het koppel wilde enkel het vertrouwen winnen van hun overdonderde slachtoffers, die ze vervolgens voor honderdduizenden euro’s beroofden.

Lees meer »