Eerste beelden van ‘Wicked’ bezorgen Ariana Grande lovende reacties: “Ze gaat een Oscar winnen”

“Ik kan niet geloven dat Ariana een Oscar gaat winnen voor haar rol in ‘Wicked’.” Fans van Ariana Grande zijn nu al enthousiast over de eerste beelden van ‘Wicked’, de nieuwe film van de Amerikaanse zangeres. “Ze gaat een Oscar winnen. Zeg dat ik het je gezegd heb.” 

Meer krantenkoppen in België

Testaankoop vraagt verbod op populair geneesmiddel Sinutab

Consumentenorganisatie Testaankoop vraagt een verbod Sinutab, het geneesmiddel tegen neusverstopping met hoofdpijn. Ook professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op tot een voorzichtiger gebruik. Het risico op een beroerte of hartaanval wordt immers onderschat. Dat schrijft ‘Het Laatste Nieuws’ woensdag.

Lees meer »

Rijbewijs hernieuwen kan voortaan ook online

Sinds 1 oktober is het mogelijk om een rijbewijs A en B te hernieuwen via BelDrive, het online platform van de FOD Mobiliteit. De Europese Unie heeft beslist dat iedereen tegen 2033 een nieuw rijbewijs moet aanvragen. Het platform moet het proces vereenvoudigen.

Lees meer »

Zo maakt Metejoor zijn debuut in ‘Milo’ (als zichzelf)

De cast van ‘Milo’ krijgt binnenkort versterking met een nieuw gezicht. Metejoor – ofwel Joris Van Rossem, zoals hij echt heet – maakt zijn debuut in de populaire soap, waar hij zichzelf speelt. VTM gaf alvast een voorproefje op Instagram en deelde enkele seconden van zijn eerste scène.

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse formatie hebben regeerakkoord klaar, Hilde Crevits in pole-position als viceminister-president

N-VA, Vooruit en CD&V zijn het eens geworden over een regeerakkoord. Dat zegt formateur Matthias Diependaele (N-VA) zaterdagochtend op het Martelaarsplein in Brussel. Hilde Crevits, die niet aanwezig was bij de finale ronde van de onderhandelingen, maakt grote kans om viceminister-president te worden.
The post Onderhandelaars Vlaamse formatie hebben regeerakkoord klaar, Hilde Crevits in pole-position als viceminister-president appeared first

Lees meer »

Pediater veroordeeld tot jaar cel met uitstel voor dood van Luana (11): “Haar overlijden had vermeden kunnen worden”

Een Genkse pediater van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is veroordeeld tot een jaar met uitstel. Hij was als behandelende arts verantwoordelijk voor de dood van patiëntje Luana Kleynen (11). Het meisje werd in 2019 met spoed opgenomen, maar stierf door een foute diagnose. “Hij veroorzaakte door gebrek aan voorzichtigheid en voorzorg haar overlijden.”

Lees meer »