Drie Belgen gewond na frontale botsing tussen SUV en lijnbus in Zwitserse Davos

Er zijn zondagochtend drie Belgen gewond geraakt bij een frontale botsing tussen een SUV en een lijnbus in het Zwitserse Davos, zo bevestigt de FOD Buitenlandse Zaken. “Geen van hen verkeert in kritieke toestand.”

 

Meer krantenkoppen in België

Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met nieuw event op zaterdag: “In de namiddag zijn gezinnen met kinderen gratis welkom”

Jeugdcafés De Keet en d’Hespe bundelen op vrijdag 13 september de krachten voor een nieuwe editie van de Student Kick-Off in het Patersbos in Tielt, al krijgt het evenement voor het eerst ook een gezinsvriendelijk vervolg op zaterdagnamiddag. Vanaf 13 uur is iedereen er gratis welkom op het ruime terras.
The post Student Kick-Off in Tielt wordt tweeluik met

Lees meer »

“Het Sportpaleis is mijn droom”: Lars (15) zingt eerste single op Marktrock in eigen stad

Marktrock Poperinge blikt tevreden terug op de 37ste editie. Op vrijdag waren er een 2.000-tal bezoekers. Zaterdag waren er 7.500 aanwezigen, al werkten de weergoden toen even tegen. Het festival bood opnieuw een podium voor lokaal talent, onder wie Lars Pectoor.
The post “Het Sportpaleis is mijn droom”: Lars (15) zingt eerste single op Marktrock in eigen stad appeared

Lees meer »

Na break-up bezingt Laura Tesoro haar (woelige) datingleven: “Liever naïef, dan nooit een risico te nemen”

De zomer van 2024 is er eentje om in te kaderen voor zangeres Laura Tesoro (28). Niet alleen mocht ze elke zondag schitteren als presentatrice van ‘Tien om te zien’ bij VTM, met meer dan 20 live-concerten doorheen Vlaanderen gaat ook haar eigen muziekcarrière enorm hard. Dat heeft ze te danken aan haar topprestaties in het laatste seizoen van ‘Liefde

Lees meer »

45ste editie Ginstekermis wordt één groot muzikaal feest: “Een gedurfde affiche dit jaar”

De Ginste maakt zich op voor de jaarlijkse kermis tijdens het weekend van 6 tot 8 september. Volgens Veerle Halsberghe van het Feestcomité De Ginste wordt het een editie die alle voorgaande zal overtreffen. “Het wordt een driedaags feestgebeuren boordevol Ginsterock, optredens van Vlaamse zangers en, niet te vergeten, de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag”, klinkt het.
The

Lees meer »

Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval”

Uitgerekend op het drukste moment van de eerste schooldag reed een vuilniskar zich maandagochtend vast in een straat met poorten tot drie scholen in centrum Ieper. Door de aanrijding scheurde de mazouttank open, zo’n 200 liter brandstof stroomde er het riool in.
The post Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval” appeared first on

Lees meer »