Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen

We kennen Günther Neefs al lang en weten wanneer hij ‘Sex Bombs’ van Tom Jones zingt hij dan meestal vrouwelijke aanwezigen op het podium laat komen die zich dan kunnen uitleven.

In Concertgebouw Brugge stond echter dit liedje niet op zijn setlist, zodat we tijdens zijn voorstelling ‘De Kracht Van Muziek’ er zeker van waren dat het podium de hele avond zou voorbehouden zijn voor zanger Günther, zijn drie sterke muzikanten en evenveel goede strijkers. Maar we waren verkeerd, want Günther had een verrassing in petto voor alle geliefden. En daarmee bedoelde hij geen uitzonderingen: een koppel, een vrouw/vrouw, een man/man… Iedereen was welkom op het podium.

De koppels kwamen toe. © PADI/DaniëlEn slowen maar © PADI/Daniël

Günther verwees naar Valentijn op woensdag 14 februari. Nog geen idee qua cadeau? Of geen zin om een cadeau aan te kopen? Geen probleem! Wie interesse had, mocht vooraan op het podium komen om te slowen op zijn song ‘What The World Needs Now’ uit het album ‘Wonderful Woman’. Günther deed die oproep en hij schrok, want het publiek bleef zitten. Günther moedigde de mensen nog eens aan en dan kwamen zo’n 25 koppels af om te slowen terwijl hij zong. “Voila, jullie moeten al geen Valentijnscadeau meer aankopen”, glimlachte de zanger. (PADI)

© PADI/Daniël

The post Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. Kwakkelweer houdt aan, volgende week wordt het warmer

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd”

Tijdens het weekend van 12 tot 14 juli is Snellegem weer in de ban van de middeleeuwen. En dat weekend is er maar één Johan echt belangrijk, namelijk De Rode Ridder. Die legendarische stripfiguur viert immers zijn 65-jarig bestaan tijdens het middeleeuws festival.
The post De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd” appeared first on

Lees meer »

De speeltijd is voorbij: Duitse spelersvrouwen niet meer welkom

De speeltijd is voorbij. Konden de spelers van de Duitse nationale ploeg sinds de start van het EK voetbal geregeld wat tijd doorbrengen met hun naasten, is daar niet langer sprake van. Het hoofd louter op de finale, niet op de familie. In tegenstelling tot de Engelse WAGs: na hun zege tegen Slovakije werden de Engelse spelersvrouwen in een vloot

Lees meer »

Davy Vanlommel, de geïnterneerde die zich nooit zomaar bij de zaken neerlegt, dagvaardt gevangenis wegens nachtlawaai

Meer dan zeventien jaar al is Davy Vanlommel uit Mol geïnterneerd wegens stalking. “Ze willen mij hier levenslang houden”, meent hij. Niet dat Vanlommel het zichzelf gemakkelijk maakt: hij weigert residentiële behandeling en ontsnapte vorig jaar nog tijdens een begeleid penitentiair verlof. Maar anders dan veel geïnterneerden die door Justitie in de vergeetput worden geduwd, legde Vanlommel zich nooit bij

Lees meer »

‘Vlaanderen Zingt’ massaal mét publiek in Izegem, Wenduine, Oostende, Blankenberge, Sint-Idesbald, Nieuwpoort én Torhout

Ook deze zomer zal ‘Vlaanderen Zingt’ weer door het Vlaamse land toeren om op 34 locaties het publiek aan het zingen te krijgen. Na de eerste editie 26 jaar geleden in Antwerpen blijven de pleinen overal volstromen, in totaal zo’n 150.000 mensen. En ‘Vlaanderen Zingt’ komt tot 31 augustus ook nog vaak naar West-Vlaanderen.
The post ‘Vlaanderen Zingt’ massaal

Lees meer »