Secretaris Jill Vynck neemt ontslag bij WS Adinkerke

Wie op het internet informatie zoekt over WS Adinkerke, botst al snel op de naam Jill Vynck (38). De voorbije jaren was de dynamische jonge vrouw zowel gerechtigd correspondent, jeugdcoördinator als secretaris van de club. Daarnaast was ze ook vaak terug te vinden achter de toog van de kantine. Een onmisbare duivel-doet-al voor de vereniging.

Net voor de winterstop nam ze echter ontslag en haar beslissing is onherroepelijk. Het begon eigenlijk allemaal met een artikel in onze krant waarin Jill Vynck en Nadia Gerry terecht als straffe madammen van WS Adinkerke geportretteerd werden. “Er waren enkele mensen die duidelijk moeite hadden met het artikel waarin we in de bloemetjes werden gezet. Ik heb nochtans met zo goed als niemand van het bestuur enig probleem, maar wanneer mijn privéleven op straat wordt gegooid, stopt voor mij het verhaal. In Adinkerke heerst nog een dorpsmentaliteit en je gaat er snel over de tong. Leuk is anders.”

Radicale beslissing

“Ik heb zeven jaar alles gedaan voor deze club”, gaat Jill Vynck verder. “Niets was me te veel en elk weekend stond in het teken van WS Adinkerke. Ik heb alle contact verbroken met de club en ik besef maar al te goed dat dat een radicale beslissing is. Ik zal vooral de jeugdspelertjes missen. Ik heb al mijn energie in deze club gestoken. Toen ik begon, was er geen fanionelftal meer en de jeugdwerking was op sterven na dood. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op mijn engagement voor het voetbal in Adinkerke. Mijn afscheid had ik me wel anders voorgesteld. Het blijf moeilijk om als vrouw au serieux genomen te worden in de voetbalwereld.”

Gezin

Haar vrije tijd zal Jill Vynck nu anders invullen en dat vindt ze eigenlijk geen slechte zaak. “Mijn weekends zullen vooral veel rustiger zijn. Ik zal me nu vooral concentreren op mijn gezin en tijd maken voor mijn kinderen. Ik wens WS Adinkerke het allerbeste en hoop uit de grond van mijn hart dat de club het hoofd boven water kan houden. Het is jammer dat ik geen deel meer uitmaak van de vereniging, maar na de gebeurtenissen van de voorbije weken kon ik me niet meer motiveren om nog door te gaan.” (PDC)

The post Secretaris Jill Vynck neemt ontslag bij WS Adinkerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek naar oude volksverhalen”

Signe Maene ging op zoek naar Vlaamse volksverhalen, herschreef ze met een eigen twist, vertaalde ze in het Engels en bundelde ze in het boek ‘Flemish Folktales Retold’. “Tijdens mijn studies Engelse literatuur in Schotland raakte ik in de ban van folklore en volksverhalen.”
The post Signe Maene debuteert met ‘Flemish Folktales Retold’: “Ik schuimde markten af op zoek

Lees meer »

Boezinge op z’n zondags leidt je langs bijzondere plekjes

Op zondagnamiddag 30 juni kun je Boezinge op z’n Zondags beleven. Wandel 4 of 7 km en geniet tussendoor van allerlei animatie. Of vaar met de kajak of waag je aan het suppen. Fietsers verkennen de omgeving langs 19 km autoluwe paden. Vanaf 16.30 uur strijkt Streekgenot neer met muziek op het Katspel in Boezinge en is
The post

Lees meer »

Monsterboete of dwangsommen voor Fluvius? Duizenden klanten krijgen al maanden geen factuur meer

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Acteur Guillaume Devos werd tien jaar lang gestalkt. Voor het eerst praat hij: “Die vrouw heeft tien jaar van mijn leven afgepakt”

“Overal waar ik kwam, keek ik over m’n schouder. Ze stuurde me kleren, schreef me zeven brieven per dag en thuis durfde ik niet eens het licht aansteken want dan wist ze dat ik er was.” Tien jaar lang werd acteur Guillaume Devos (42) gestalkt door een vrouw. Voor het eerst vertelt hij daarover. “Elke seconde was ik bang dat

Lees meer »

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Volg hier

Lees meer »

Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd

De magistraat die begin maart in opspraak kwam omdat hij de vragen van het magistratenexamen gelekt had aan minstens twee kandidaten, is woensdag gearresteerd in zijn woning in Gits bij Hooglede. Advocaat-generaal C.B. (58) werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden.
The post Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd appeared first on KW.be.

Lees meer »