In Roeselare geboren Tom Meeuws (Vooruit) stopt onmiddellijk met politiek

Antwerps schepen voor onder meer Sociale Zaken Tom Meeuws stopt met onmiddellijke ingang met politiek.

Dat heeft zijn partij Vooruit zondagavond bekendgemaakt. Huidig gemeenteraadslid en lokaal afdelingsvoorzitter Tatjana Scheck volgt Meeuws op in het schepencollege.

The post In Roeselare geboren Tom Meeuws (Vooruit) stopt onmiddellijk met politiek is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na ziekte van haar vader koestert Kim Van Oncen haar gezinsgeluk: “Misschien moeten we maar eens werk maken van die trouw”

“Papa moest na zijn coma alles opnieuw leren: spreken, slikken, stappen, schrijven…” Het was een emotioneel jaar voor Kim Van Oncen. Ze stopte ook met de ochtendshow op Radio2 omdat het naar eigen zeggen moeilijk te combineren was met haar gezin. Of was het toch omdat de luistercijfers tegenvielen? Daarop reageert de actrice/presentatrice in ‘Story’.

Lees meer »

Luitenant Luc Dorme, de laatste van vijf brandweerman broers, gaat na 49 jaar op pensioen bij de brandweer

Na een loopbaan van maar liefst 49 (!) jaar neemt luitenant Luc Dorme uit de Emiel Huysstraat in Geluwe eind juli afscheid van het vrijwillig brandweerkorps. De postoverste werd zondagmorgen verrast door zijn collega’s. Met loeiende sirenes rukten ze om luitenant Luc op te pikken voor een niet-alledaagse oefening. Met dank aan de kinderen en kleinkinderen die slachtoffer speelden tijdens

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »

Garagist Michel kreeg tientallen misnoegde klanten over de vloer, maar kon daar niets aan doen: “Eén vrouw barstte in huilen uit”

“Eén vrouw barstte in huilen uit.” Garagist Michel uit Lubbeek heeft de laatste maanden al tientallen mensen moeten teleurstellen. Allen waren ze naar zijn garage afgezakt om een wagen op te pikken die ze online hadden besteld, maar uiteindelijk bleek er geen auto klaar te staan. “Oplichters misbruiken ons adres”, aldus Michel.

Lees meer »

Dit is “Manta Ray”: opvallende nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone gespot op Google Maps

Een futuristisch uitziend prototype van een bijzondere en grote nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone is door enkele opmerkzame mensen gespot op Google Maps, aangemeerd bij een kade van de marinebasis Port Hueneme in Californië. De satellietbeelden van de onderwaterdrone met de klinkende naam “Manta Ray” gaan viraal op sociale media. Maar wat is dit ding? En belangrijker: wat kan het?

Lees meer »

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »

“De politie treft de uitgebrande wagen met haar verkoolde lichaam aan”: de strafste verhalen achter de grootste zomerhits

‘The Ketchup Song’ is intussen meer dan twintig jaar oud, maar het catchy refreintje en bijhorende gekke dansje zitten nog steeds in het collectieve geheugen. De zussen van Las Ketchup staan vanavond op het podium van de Foute Party van Qmusic. Fout of niet, het werd een hele dikke zomerhit die de ‘Lambada’ en ‘Macarena’ moesten doen vergeten. Dit is

Lees meer »

Afscheid van een blauw-zwart icoon: de tien hoofdstukken in de succesvolle carrière van Ruud Vormer

Ruud Vormer heeft op 36-jarige leeftijd beslist om de voetbalschoenen aan de haak te hangen. De Nederlander voetbalde zich de afgelopen jaren in de Belgische voetbalgeschiedenis en won tijdens zijn carrière onder meer vijf landstitels, één beker, vier supercups én een Gouden Schoen. Wij blikken daarom in tien hoofdstukken terug op een rijkgevulde carrière.
The post Afscheid van een

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »