Grootouderfeest met verkiezing van oma en opa van het jaar

VBS Oogappel in Lo organiseerde een grootouderfeest. De oma’s en opa’s genoten met volle teugen van het spektakel dat hun kleine kapoenen opvoerden.Terwijl aan de grootouders werd voorgelezen uit het prentenboek ‘Pannenkoeken’, gaven hun kleinkinderen het beste van zichzelf op het podium.

Na de optredens werden de grootouders getrakteerd op koffie met uiteraard pannenkoeken. Maar ook de kinderen mochten smullen van de lekkernijen. “We verkozen ook de oma en opa van het jaar 2024”, zegt directrice Sandra Devinck. “Dat gebeurde via loting. Oma van het jaar is Annie Depotter, zij is de oma van Ida uit de tweede kleuterklas. De titel van papie van het jaar ging naar Marnix Debergh, hij is de papie van Tias uit de tweede kleuterklas en Ilara uit de eerste kleuterklas. Ze ontvingen een klein geschenkje en mochten met hun kleinkinderen op de foto.”

Op dinsdag 5 maart wordt in VBS Zonnebloem in de Vaartstraat in Pollinkhove en op woensdag 6 maart in VBS Oogappel in de Ooststraat in Lo een peuter- en kleuteropendeur georganiseerd. “We verwelkomen graag alle geïnteresseerde ouders tussen 18 en 20 uur”, zegt de directrice. “Ze zullen kunnen kennismaken met de school en de juffen. We geven hen graag alle nodige uitleg en een rondleiding in onze school.”

Ouders zullen ook de kans krijgen om hun kinderen in te schrijven. (KVCL)

Wie niet aanwezig kan zijn op het opendeurmoment, mag een afspraak maken om op een andere tijdstip de nieuwe schoolomgeving te ontdekken. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met directrice Sandra Devinck op 0477 78 77 93 of door te mailen naar [email protected].

The post Grootouderfeest met verkiezing van oma en opa van het jaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

SpaceX krijgt opdracht speciaal tuig te ontwikkelen dat ISS na pensioen veilig moet helpen vergaan

Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX moet ervoor zorgen dat het internationaal ruimtestation ISS over een paar jaar veilig ten onder gaat, zo is donderdag bekendgemaakt. Als het zover is, moet het complex verbranden in de dampkring. Het bedrijf van miljardair Elon Musk heeft nu officieel de opdracht gekregen om daar een vaartuig voor te ontwikkelen en te bouwen.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Netanyahu belooft onderzoek naar vrijlating Palestijnse ziekenhuisdirecteur

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

‘Misstiano Penaldo’: terwijl Ronaldo ook ná affluiten weer volschoot, krijgt BBC na flauwe grap bakken kritiek

Zelfs bij Cristiano Ronaldo, 39 en al alles meegemaakt op een voetbalveld, kunnen de emoties nog keihard toeslaan. In de verlengingen tegen Slovenië huilde de Portugese wereldster tranen met tuiten omdat hij op het EK voetbal net een erg belangrijke penalty had gemist. De hele selectie moest hem troosten. Ook in het flashinterview was het met de krop in de

Lees meer »

Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren

Op een kruispunt in Zarren, een deelgemeente van Kortemark, zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. De brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar auto omdat haar deur volledig ingedeukt was.
The post Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »