Geriater over Biden (en Trump): “Iemand van 80 jaar laat je ook geen Formule 1-wagen meer besturen”

“Je vraagt een topprestatie aan iemand die onmogelijk nog een topprestatie kan leveren.” Voor geriater Yerma Coppens is het niet verantwoord om een man van 82, zoals Joe Biden bijna, de presidentscampagne in te sturen.

 

Meer krantenkoppen in België

“De tijd van de ultragoedkope Chinese spullen is straks voorbij. En maar goed ook”

Eindelijk lijkt Europa een versnelling hoger te schakelen tegen de dumpingpraktijken van Chinese webwinkels als Shein, Temu en Alibaba. Een beetje economisch protectionisme kunnen we alleen maar toejuichen. Al moeten wij, de consumenten, wel beseffen dat de redding van onze Europese economie met een prijs komt. Letterlijk zelfs. De tijd van de ultragoedkope spullen zal straks voorbij zijn. En maar

Lees meer »

Dwars door Wingene krijgt nieuw parcours: populaire interclubwedstrijd start aan ’t Kerkplein en eindigt in Oude Bruggestraat

Door hinderlijke wegenwerken zag de vzw Wingene For Cycling zich verplicht het parcours van de belangrijke interclubwedstrijd op zaterdag 13 juli te hertekenen. Maar daarom niet getreurd, want de nieuwe versie ligt centraler en aantrekkelijker dan voordien. Zo kunnen nog meer toeschouwers van deze wielerwedstrijd genieten.
The post Dwars door Wingene krijgt nieuw parcours: populaire interclubwedstrijd start aan ’t

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »

Kevin De Bruyne over het boegeroep, zijn toekomst als Rode Duivel en zijn kinderen: “Gelukkig zaten zij niet in het stadion tegen Oekraïne”

Als aanvoerder van de Rode Duivels is Kevin De Bruyne (33) spaarzaam met woorden. Maar als hij iets zegt, dan wordt er geluisterd. Voor de clash met Frankrijk zet De Bruyne in een uitgebreid interview nog eens de puntjes op de i. Over zijn reactie op het boegeroep, Tedesco, Saoedi-Arabië, zijn toekomst en zijn grinta. Hello, this is your captain

Lees meer »