Twee doden bij crash met zakenjet op Amerikaanse snelweg

Op een snelweg in de Amerikaanse staat Florida is een kleine zakenjet gecrasht. Het toestel raakte daarbij een auto. Twee van de vijf inzittenden van het vliegtuig zijn om het leven gekomen. Volgens een getuige raakte iemand in de auto gewond, meldt ‘NBC News’. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel geopend

Het gemeentebestuur en de politie openden onlangs officieel de nieuwe regiopost Staden van politiezone Arro Ieper. De post Staden ruilde zijn oude plek aan de Passendalesteenweg in voor een nieuwe stek in de Hospitaalstraat. Voortaan is de lokale politie te vinden midden in de gemeente, dicht bij de gemeentelijke dienstverlening.
The post Nieuw politiekantoor bij AC/DC in Staden officieel

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas overleden F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Meerkamper Simon Versavel (Flac Ieper) hoopt op titel in eigen club

Komend weekend kan je in Ieper terecht voor het PK meerkamp. Bij de atleten van Flac Ieper is het onder meer uitkijken naar Simon Versavel (22). Voor Simon is het komend weekend een van de hoogtepunten van het seizoen. “Ik heb er echt naar uitgekeken”, zegt de Zonnebekenaar. “Op het Vlaams kampioenschap begin mei werd ik tweede op de tienkamp

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »