Payconiq verslikt zich in eetfestijn van Guy D’haeseleer (Forza Ninove): “Dit is discriminatie”

“Gewoon schandalig!” Politicus Guy D’haeseleer was niet te spreken over de weigering van Payconiq om een contract af te sluiten voor het jaarlijkse eetfestijn van zijn partij Forza Ninove. Maar Payconiq lijkt nu toch op zijn stappen terug te keren: “We gaan de aanvraag herbekijken.”

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

Verdachte vlekjes worden sneller gecontroleerd door ‘één-vlek-check’ van het Jessa Ziekenhuis: “Om huidkanker sneller op te sporen”

In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt kan je vanaf nu een verdacht vlekje sneller laten controleren. De dienst dermatologie start met de ‘Eén-vlek-check’, je kan daar een verdacht vlekje binnen enkele weken laten controleren. Normaal duurt dat maanden door de lange wachtlijsten, maar het is belangrijk om er snel bij te zijn om huidkanker te voorkomen. Het ziekenhuis raadt ook

Lees meer »

Dit woord mag de nanny van prins William en prinses Kate nooit gebruiken: “Uit respect voor de kinderen”

Maria Borrallo is al enkele jaren de toegewijde nanny van prins George (10), prinses Charlotte (9) en prins Louis (6). Maar het leven als koninklijke nanny is niet altijd zo simpel. Er zijn heel wat strenge regels en protocollen waarmee ze rekening moet houden. Zo mag Maria bijvoorbeeld het alledaagse woord ‘kids’ nooit gebruiken als ze de kleintjes wil roepen.

Lees meer »

Ook Stefaan Vandecasteele blij met vernieuwde Bergstraat: “Mooiste laan van Kortrijk”

Op 3 juli werd de vernieuwde Knokstraat en Bergstraat terug opengesteld voor verkeer en werden de straten feestelijk geopend met de buurt. Buiten enkele handelaars die zich verder niet wilden uitspreken, reageert de buurt positief. “Dit was ook nodig voor de verkeersveiligheid in Aalbeke”, zegt vierde generatie zaakvoerder Stefaan van Vandecasteele Houtimport.
The post Ook Stefaan Vandecasteele blij met

Lees meer »

Twee Belgen die verdacht worden van moord op Vlaams koppel op Tenerife, verzetten zich niet langer tegen uitlevering aan Spanje

De twee Belgische verdachten, Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23), verzetten zich volgens hun advocaten niet langer tegen een uitlevering aan Spanje. Dat bericht ‘La Dernière Heure’. Spanje vraagt de uitlevering in het kader van het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife.

Lees meer »