Negen manieren om wel betaalbaar te wonen: ‘Alle bakstenen die je vijf jaar bijhoudt, zijn winst’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen

Het bekende hotel La Réserve in Knokke, eigendom van Marc Coucke en Bart Versluys, krijgt een jaar na de opening een ‘vijf sterren superior’-erkenning van Toerisme Vlaanderen. Het is meteen het eerste hotel aan de Belgische kust met deze erkenning.
The post Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen appeared

Lees meer »

Bekende horecazaak Dé Clesse te koop

De bekende horecazaak Dé Clesse op de Markt werd in 2020 getroffen door een zware brand. Het gebouw, ooit het woonhuis Les Tilleuls van kunstschilder Louis Clesse, is nu te koop voor 289.000 euro bij Residentie Vastgoed.
The post Bekende horecazaak Dé Clesse te koop appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

Drugdealers op Werchter zullen meteen gedagvaard worden of voorgeleid

Bezoekers van het muziekfestival Rock Werchter die betrapt worden op het dealen van drugs, zullen meteen gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank, of voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter. Druggebruikers krijgen dan weer een minnelijke schikking voorgesteld die ter plaatse kan betaald worden. Dat meldt het Leuvense parket vrijdag.

Lees meer »