Christian Horner, F1-teambaas van Verstappen, urenlang ondervraagd op geheime locatie

Red Bull-teambaas Christian Horner is vrijdag urenlang ondervraagd over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Wat er uit dat gesprek is gekomen, is vooralsnog onduidelijk. Volgens Britse media is er nog geen besluit genomen over zijn toekomst. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Bijna 30 doden bij Israëlische luchtaanval op school in Gazastrook – “Kinderen in Gaza sterven door uithongeringscampagne”

Bij een Israëlische luchtaanval op een school in het zuiden van de Gazastrook zijn dinsdag meer dan tien doden gevallen. Er zijn ook tientallen gewonden. Dat is vernomen bij een medische bron van een ziekenhuis in Khan Younis. Sinds zaterdag zijn drie scholen die een onderkomen bieden aan Palestijnse vluchtelingen, getroffen door Israëlische luchtaanvallen. Daarbij zijn zeker twintig mensen om

Lees meer »

Evenepoel, Van Aert en Pogacar betreuren tijdverlies van gehavende Roglic: “Klassement hoort niet zo beslist te worden”

Voor de tweede dag op rij tegen de grond, dit keer wél met tijdverlies als gevolg. Primoz Roglic incasseerde een onverwachte en stevige dreun in de etappe naar Villeneuve-sur-Lot. De Sloveen verloor na een valpartij bijna tweeënhalve minuut. Het podium lijkt mission impossible. Oud-ploegmaat Wout van Aert en concurrent Remco Evenepoel staken Roglic wel een hart onder de riem.

Lees meer »

The Brew Society schenkt twee gratis bakken Martha bier na diefstal in La Cabane

Afgelopen weekend werden meerdere Kortrijkse horecazaken, waaronder La Cabane op de hoek van de Budastraat en de Reepkaai, het doelwit van inbraken. Bij de diefstal verdwenen ook flesjes Martha-bier. The Brew Society bracht vandaag een gratis bevoorrading.
The post The Brew Society schenkt twee gratis bakken Martha bier na diefstal in La Cabane appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jaar na inferno dringt buurt aan op maatregelen: “Telkens als we remgeluiden horen, voelen we weer stress”

In Wijtschate leidde een aanrijding tot twee doden en uitgebrande woningen aan kruispunt Vier Koningen. Een jaar later blijven de overgebleven bewoners vrezen voor hun veiligheid. Er ligt nu een plan op tafel voor het verleggen van een stukje gewestweg.
The post Jaar na inferno dringt buurt aan op maatregelen: “Telkens als we remgeluiden horen, voelen we weer stress”

Lees meer »

North Sea Swim Challenge tussen Zeebrugge en Blankenberge afgelast

De North Sea Swim Challenge van zaterdag 13 juli is afgelast. Dat laat organisator de Brugse Langerei Zwemmers weten. “Na overleg met de hoofdredders van Blankenberge en Zeebrugge zien we ons genoodzaakt om net zoals in Knokke de wedstrijd af te gelasten. Door de hoge golven en aanhoudende wind kunnen we onvoldoende reddingsmiddelen te water laten waardoor we de veiligheid

Lees meer »

Getuige over schietpartij op Trump-rally: “We zagen duidelijk een geweer. Ik dacht: ‘Waarom is Trump nog aan het spreken?’”

Er werden zaterdag schoten gelost op een campagnebijeenkomst van Donald Trump in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Daarbij kwamen één toeschouwer en de schutter om het leven, en ook Trump zelf werd geraakt door een kogel. De FBI spreekt van een moordaanslag op de voormalig president. In Amerikaanse media beschrijven getuigen wat ze gezien hebben.

Lees meer »