Rode Duivels starten thuis tegen Israël, drie dagen later tegen Mbappé en co: dit is het speelschema van Nations League

Frankrijk, Italië en Israël. Dat zijn de tegenstanders van de Rode Duivels in de komende editie van de Nations League. Twee toplanden en één meer dan haalbare kaart. “Het worden goeie kansen om ons te meten na het EK”, aldus bondscoach Domenico Tedesco. De Duivels starten de campagne thuis tegen Israël. 

Meer krantenkoppen in België

‘Ambetanterik’ krijgt schoppen op hoofd tijdens gevecht aan danscafé: duo riskeert celstraf

Een 32-jarige man uit Alveringem en een 20-jarige man uit Koksijde riskeren een celstraf voor een zware vechtpartij aan danscafé De Viking in Oostduinkerke. Een man, die zich naar verluidt gedroeg als een echte ‘ambetanterik’ kreeg er kopstoten en schoppen op het hoofd. De Alveringemnaar staat in een tweede zaak ook terecht voor weerspannigheid tegen zes politiemensen, die elk 400

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Duitse toeriste voor West-Afrikaanse kust gedood door haai

Een Duitse toeriste is maandagavond omgekomen nadat ze door een haai aangevallen werd. De 30-jarige vrouw bevond zich aan boord van een catamaran, 278 km ten zuidwesten van het eiland Gran Canaria en voor de kust van het betwiste gebied Westelijke Sahara, toen de haai aanviel.

Lees meer »

Dodentol cycloon Boris loopt op tot 18 en einde nog niet in zicht

Aardverschuivingen, overstromingen, stroomuitval, grote evacuaties, tientallen vermisten en zeker achttien dodelijke slachtoffers. Dat is tot nu toe de zware balans van cycloon Boris die over Centraal- en Oost-Europa raast. In de zwaarst getroffen regio regent het intussen minder, stroomafwaarts wordt gevreesd voor meer overstromingen. “Al dat water moet ergens naartoe.”

Lees meer »

Philippe Geubels zat ooit dronken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’: “Ik was die opnames vergeten”

Philippe Geubels (43) doet in de podcast ‘Achter de schermen’ een verrassende onthulling: de komiek zat ooit behoorlijk beschonken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’. Op de jaarmarkt in Boechout was hij de opnames van de populaire quiz volledig vergeten. “Ik was dan ook al sinds 10 uur ‘s morgens aan het drinken”, geeft hij toe met

Lees meer »