Poster van nieuwe ‘De 3 biggetjes’ wekt emoties los bij Kathleen Aerts: “De look is niets veranderd, dat was even schrikken”

Kathleen Aerts (45) is even in België, voor een werkvakantie. Samen met haar man Steven komt ze reizen naar haar nieuwe thuisland Zuid-Afrika promoten. “Het land komt al eens negatief in het nieuws en dat schrikt veel Belgen af, maar we merken wel een kentering sinds ons programma op tv is geweest”, vertelt Kathleen aan Jarne. Ze verklapt ook hoe de toevallige ontmoeting met ex-collega Kristel Verbeke in Antwerpen is afgelopen. “Iedereen dacht dat het in scène was gezet.” Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Minderjarige levensgevaarlijk gewond na joyride op parking van Makro

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Daarbij is één van hen levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk

Save the date! Van 6 tot 30 november komt NEXT terug naar meer dan 20 Vlaamse, Waalse en Franse theaters met 28 internationale voorstellingen. Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA zijn opnieuw co-organiserende partners voor deze 17de editie.
The post Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe het Verenigd Koninkrijk in duizelingwekkend tempo in economische miserie is geraakt

In het Verenigd Koninkrijk staan schoolgebouwen letterlijk op instorten, staan in sommige gemeenten meer voedselbanken dan fabrieken en zijn 5-jarigen kleiner dan in 2010 vanwege ondervoeding, ziet de Brits-Nederlandse columnist van ‘Financial Times’ Simon Kuper. De economische malaise is volgens hem voor de Britten hét hete hangijzer bij de parlementsverkiezingen vandaag. Hier schetst hij een bijzonder schrijnend beeld van de

Lees meer »