Nieuwe ‘De 3 biggetjes’ weekt emoties bij Kathleen Aerts: “De look is niets veranderd, dat was even schrikken”

Kathleen Aerts (45) is even in België, voor een werkvakantie. Samen met haar man Steven komt ze reizen naar haar nieuwe thuisland Zuid-Afrika promoten. “Het land komt al eens negatief in het nieuws en dat schrikt veel Belgen af, maar we merken wel een kentering sinds ons programma op tv is geweest”, vertelt Kathleen aan Jarne. Ze verklapt ook hoe de toevallige ontmoeting met ex-collega Kristel Verbeke in Antwerpen is afgelopen. “Iedereen dacht dat het in scène was gezet.” Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. “Amerikaanse drones boven Zwarte Zee vergroten risico op directe confrontatie tussen Rusland en NAVO”

Vluchten van Amerikaanse militaire drones boven de Zwarte Zee vergroten het risico van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie gezegd. Vermoed wordt dat de drones gebruikt worden om “doelen aan te wijzen voor de precisiewapens die door het Westen geleverd worden”. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

“De zeven ‘slachtoffers’ kwamen me behoorlijk bekend voor”: brandweerman Luc (67) rukt uit voor oefening, maar krijgt verrassing van formaat

Met een brede smile trok Luc Dorme uit Geluwe, de chef van de plaatselijke brandweerpost, vandaag zijn interventiepak aan voor een niet-alledaagse oefening. Eind deze maand zegt hij namelijk de brandweer vaarwel, na een carrière van 49 jaar. “Het is goed geweest”, zegt hij. “En ik wist wel dat de manschappen één en ander in het schild voerden, maar dit

Lees meer »

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet

Op vrijdagavond 14 juni ging traditiegetrouw het personeelsfeest van gemeente Hooglede door, waar ook een aantal mensen in de bloemetjes gezet werden.
The post Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »