Gemaskerde dief gaat in Apple-winkel aan de haal met tientallen iPhones… terwijl geparkeerde politieauto voor de deur staat

Een dief heeft in Emeryville, in de Amerikaanse staat Californië, zijn slag kunnen slaan in een Apple-winkel. Op klaarlichte dag en voor de ogen van een heleboel klanten kon hij maandag tientallen iPhones stelen. Opmerkelijk: voor de deur van de winkel stond een geparkeerde politiewagen, al waren de agenten zelf niet meteen te bespeuren.

 

Meer krantenkoppen in België

Het groot lijsttrekkersdebat: “Hoe houdt Brugge het aantal toeristen onder controle?”

Een toeristenparking aan het station, een selectievere hotelstop en de creatie van een platform om het draagvlak voor toerisme te verhogen. Deze ideetjes kruiden het eerste luik van ons lijsttrekkersdebat bij D’s Deldycke Traiteurs in de aanloop naar de kiesstrijd in Brugge.
The post Het groot lijsttrekkersdebat: “Hoe houdt Brugge het aantal toeristen onder controle?” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koppel dat instorting Duits hotel nipt overleefde, kondigt zwangerschap aan: “Had het Mark nét verteld toen hotel instortte”

Edi (23) belandde op 7 augustus samen met haar man Mark en hun zoontje Jamie onder het puin toen hun hotel in het Duitse plaatsje Kröv instortte. Nu, nog geen maand later, kondigt de Nederlandse de komst van een tweede kindje aan in april. “Vijf minuten voor het instorten van het hotel, vertelde ik Mark dat ik zwanger was”, schrijft

Lees meer »

Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor het eerste elftal speelde

Met het overlijden van André Billiau (82) verliest voetbalclub Eendracht Wervik weer een clubicoon. Hij was jarenlang speler in het eerste elftal, heel even hoofdtrainer en ook vele jaren jeugdtrainer André Billiau telde 37 lentes toen hij bij Eendracht Wervik de schoenen aan de haak hing.
The post Eendracht Wervik verliest clubicoon André Billiau (82), die 300 wedstrijden voor

Lees meer »