Cyclocross op parcours De Blekerie

Wingene for Cycling brengt voor de tweede keer een cyclocross voor miniemen en aspiranten op zaterdag 10 februari. Deze wedstrijden worden gereden op het nieuwe cyclocrossparcours De Blekerie, gelegen aan De Schakel in Wingene.

Nieuw dit jaar is het kampioenschap, een funwedstrijd voor wielertoeristen zonder competitievergunning. Dit kampioenschap kan dus gereden worden door iedereen ouder dan 18 jaar en de winnaar kan zich Kampioen of Kampioene van Wingene noemen. Cyclocrossers van buiten de gemeente kunnen ook deelnemen.

Concreet zullen de wedstrijden van de miniemen starten vanaf 10.30 uur, deze van de aspiranten vanaf 13.30 uur en het Kampioenschap van Wingene voor wielertoeristen om 16 uur. (GGM)

The post Cyclocross op parcours De Blekerie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

6 jongeren dringen binnen in backstage Fundays in Aarschot

De organisatoren van het festival Fundays in Aarschot hebben zes jongeren betrapt die waren binnengedrongen in de Sancta Maria school. Dat meldt ROBtv. Daar zit het secretariaat en de backstage van de Fundays. De jongeren sloegen op de vlucht toen ze enkele medewekers zagen zitten in de backstage. De politie heeft 2 jongeren opgepakt en naar hun ouders gebracht. De

Lees meer »

Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende”

In het kader van de renovatiewerken aan het Jozef Verhellestadion is beslist om ook het clubhuis te renoveren. Het ontwerp voor de renovatie werd intussen goedgekeurd. Beheerder Farys/TMVW zal nu een omgevingsvergunning aanvragen. Daarna kan de renovatie starten.
The post Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende” appeared first on KW.be.

Lees meer »