Arenal Roeselare, van Tom De Sutter en Marc Coucke, opent op 17 februari trampolinepark van 1.200 vierkante meter

Een trampolinepark van maar liefst 1.200 vierkante meter. TC Roeselare is ondertussen Arenal Roeselare geworden en zaterdag 17 februari opent het trampoline paradijs de deuren. “Er zijn ook nog wat werken aan de gang op de site, de officiële opening volgt later. Padel en tennis blijven hier centraal staan, maar ook het trampolinepark is daar nu dus bij gekomen.”

De Arenal-groep heeft ondertussen in België 10 vestigingen en ook nog eens twee in Nederland. Marc Coucke is een van de investeerders, oud-profvoetballer Tom De Sutter is ‘development manager’ binnen de groep. Padel is eigenlijk de core business van de groep, maar ondertussen opent men in Roeselare ook al het vierde trampolinepark. “Het gaat ook goed samen. Als de ouders aan het tennissen of padellen zijn, kunnen de kinderen zich enkele uurtjes uitleven op de trampolines. Of wanneer de kinderen aan het springen zijn, kunnen de ouders genieten in de bar.”

De werking van de tennis- en padelclub bleef tijdens de werken gegarandeerd

Het waren Dirk de Vries en Daphne Vansevenant die gedurende negen jaar van TC Roeselare opnieuw een bloeiende club hadden gemaakt. Maar gezondheidsredenen en familiale omstandigheden deden het koppel stoppen met de activiteiten in Roeselare, ze verhuisden naar Nederland. Met Arenal werd een overeenkomst bereikt, zij staan voortaan in voor de uitbating van de site in de Langebrugstraat pal achter Park Rodenbach. “Na Brugge en Waregem is dit onze derde vestiging in West-Vlaanderen. We hebben er hier ook bewust voor gekozen om een trampolinepark te introduceren. We moesten daarvoor wel twee indoor tennisvelden opgeven, maar we hebben er nog twee over. De werking van de club is eigenlijk altijd verder blijven lopen. We hebben hier ook nog altijd 150 tennisabonnees en geven ook lessen. Ook de padelactiviteit is hier nooit stil gevallen. Daar werken we niet met abonnementen, maar met een systeem van credits dat eigenlijk voordeliger is voor de spelers.”

Kleuterspringen

TC Roeselare is dus ondertussen Arenal Roeselare geworden. De werken aan de site zijn ondertussen nog aan de gang. Zo komt er een nieuw sanitair dat bij het trampolinepark hoort, wordt de bar ook gerenoveerd en uitgebreid met een terras. Ook wordt de laatste hand gelegd aan een zaaltje voor kinderfeestjes. Nu vooral nog wat stof door de vele werken, maar het trampolinepark gaat spik en span open op zaterdag 17 februari. Daar kunnen kinderen – maar het is ook geschikt voor teambuildings en vrijgezellenfeesten – zich uitleven. Er zijn diverse trampolines, maar ook interactieve zones waar je het tegen elkaar kunt opnemen. Zowat 100 kinderen kunnen tegelijk het park in. Kinderen boven de zes jaar kunnen er altijd terecht, maar voor kinderen onder zes jaar is er elke zaterdagochtend kleuterspringen waarbij ze niet gehinderd worden door grotere kinderen.

Bar zeven op zeven open

Vrijdag 16 februari is er de opening voor de genodigden, vanaf zaterdag 17 februari kan iedereen er terecht. Ondertussen gaan de opfriswerken aan de site gewoon verder. Arenal Roeselare heeft twee indoor- en vijf outdoor tennisvelden, drie indoor en twee outdoor padelvelden. “We hebben hier al onze draai gevonden. De site is hier mooi in het groen gelegen en in een stad die bruist. We kunnen hier zeker ook nog groeien. Onze bar zal ook zeven op zeven open zijn, je zal hier ook wat kunnen eten: van stoofvlees tot een snack. Of je kunt uiteraard ook gewoon iets komen drinken. We zullen dus ook een zaaltje ter beschikking hebben voor verjaardagsfeestjes.”

Een uurtje gratis in de openingsmaand

Openingsuren trampolinepark: woensdag van 13 tot 18 uur, vrijdag van 16 tot 20 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur. In de schoolvakanties iedere weekdag open van 10 tot 18 uur en op vrijdag tot 20 uur . In de zomer hangt dat af van het weer. En uurtje springen kost 12 euro, de antislipkousen huren kost 2 euro. Die zijn verplicht, maar kunnen ook aangekocht worden. Tijdens de openingsmaand krijg je een uurtje extra springplezier, uurtje betalen en uurtje gratis dus.

Alles over reserveren, openingsuren en prijzen vind je hier.

The post Arenal Roeselare, van Tom De Sutter en Marc Coucke, opent op 17 februari trampolinepark van 1.200 vierkante meter is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oppositie vol ongeloof nadat Wilders eigen premier “slappe hap” noemt: “Schoof werd eerst vernederd en dan gevierendeeld”

In de Nederlandse Tweede Kamer heeft PVV-leider Geert Wilders de kersverse premier Dick Schoof aangevallen op de tweede dag van het regeringsdebat over het nieuwe kabinet. Volgens Wilders neemt Schoof niet genoeg afstand nemen van aantijgingen uit de oppositie die ministers racistisch noemen. Hij noemde het optreden van de premier “slappe hap”, wat hem niet in dank werd afgenomen door

Lees meer »

Boer Glenn vervangt hertenboer in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Dat het leven meer is dan werken alleen beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij zijn beide ouders moest afgeven. De jonge veeboer uit Weelde zoekt in het komende ‘Boer zkt vrouw’-seizoen dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het leven. “Je krijgt me niet makkelijk klein, maar toen ik mijn

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

30 jaar na zijn overlijden is Willy Lustenhouwer weer helemaal in: na plein en hommageshows nu ook erkenningstegel

Met onder meer een eigen plein, hommageshows door ‘De Mugge van Brugge’ en een erkenningstegel bij de Stadsschouwburg is conferencier Willy Lustenhouwer dertig jaar na zijn overlijden meer dan ooit aanwezig in Brugge. Zijn dochter Marina schuwt liever het voorplan maar is toch heel vereerd. “Ik heb een heel speciale jeugd gehad, waarbij ik opgroeide achter de schermen van het

Lees meer »