Hoe (on)zinnig is de stressmeter op een smartwatch?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen”

Op de site van de voormalige verfspecialist in Veurne, op de hoek van de Brugsesteenweg en de Zannekinlaan, schieten de werken van het unieke bouwproject Vue van projectontwikkelaar en investeerder Alides goed op. De oplevering is voorzien begin 2025.
The post Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actievoerders plaatsen banken voor chillende jongeren op Katelijneplein in Brussel, maar stad haalt ze weer weg

De 50 banken die actievoerders zondagavond op het Sint-Katelijneplein in Brussel hadden geplaatst zijn woensdag door arbeiders van de stad verwijderd. De actie ging uit van enkele Brusselse organisaties die het er niet mee eens zijn dat cafés en restaurants op het Sint-Katelijneplein steeds grotere terrassen mogen zetten en op die manier ontmoetingsplekken van jongeren inpalmen.

Lees meer »

Ook Europese Unie “zeer ongerust” over terdoodveroordelingen in Congo

De Europese Unie zegt met “grote bezorgdheid” kennis genomen te hebben van de “nieuwe terdoodveroordelingen” in Congo. Vorige week vrijdag werden 37 mensen, onder wie ook de Belg van Congolese origine Jean-Jacques Wondo, veroordeeld tot de doodstraf omdat ze volgens het Congolese gerecht betrokken waren bij een mislukte staatsgreep eerder dit jaar.

Lees meer »

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »