Terwijl zwaargewonde student met de ambulance wordt weggevoerd, steelt onbekende zijn koersfiets

Jarne Kreemers (22) had vorige week dubbele pech. Na een avondje op café kwam de student met zijn fiets ten val op het Sint-Pietersplein. Hij raakte stevig gekwetst, en tot overmaat van ramp is zijn fiets gestolen.

 

Meer krantenkoppen in België

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio

Op vrijdag 13 september wordt het kermisweekend in Sijsele afgetrapt met de officiële start van de jaarlijks terugkerende kermisradio ROS. Om 20 uur start op ROS een verkiezingsdebat met de vijf Damse lijsttrekkers, dat ook live kan gevolgd worden in de gemeentelijke turnzaal.
The post Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Degryse herbekijkt Frankrijk-België en snapt de ergernis bij Kevin De Bruyne: “Maar of hij die ook juist geuit heeft?”

Nieuw huizenhoog probleem voor Domenico Tedesco: de negatieve lichaamstaal en vooral het ontluisterende interview van Kevin De Bruyne na het verlies van de Rode Duivels in Frankrijk. Onze analist Marc Degryse herbekeek de interland en kadert de fouten die tot grote frustraties bij De Bruyne leidden. Degryse: “Of hij die ergernis juist uitte, is een andere vraag. Maar als Tedesco

Lees meer »

Eerste Talentcenter voor studiekeuzebegeleiding in West-Vlaanderen bevindt zich in Kortrijk

Op maandag 9 september werd het zevende Talentcenter van Voka officieel geopend in Flanders Make in de Graaf Karel de Goedelaan in Kortrijk, de eerste in West-Vlaanderen. In het Talentcenter ontdekken leerlingen van het zesde leerjaar tot en met het tweede middelbaar hun talenten en interesses om zo een weloverwogen studiekeuze te kunnen maken.
The post Eerste Talentcenter voor

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »

Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter Pittem Koerst stoppen

Wordt het zaterdag en zondag de laatste Keizer der Junioren? Na deze UCI-tweedaagse wordt de vzw Veloclub Koksijde ontbonden. En Pittem Koerst ziet voorzitter Geert De Meulemeester aftreden. Pittem wil verdergaan met de Keizer. In Koksijde ligt de bal in het kamp van de politiek.
The post Wat met Keizer der Junioren? Lichte paniek nadat Koksijdse vzw en voorzitter

Lees meer »

Nieuw ‘Wensbeeld’-scenario weerspiegelt de toekomstige ‘mooiste zeedijk van de kust’ in De Panne

In de gemeenteraadszitting van De Panne lichtte architect Pieter Popeye het ‘wensbeeld’ toe dat het lokaal bestuur voor ogen heeft voor hun Zeedijk van de toekomst. De ontwerpplannen zullen de volgende jaren wel moeten worden afgetoetst en bijgesteld op basis van de evoluties in de ‘Kustvisie’ van het Vlaams Gewest, het Masterplan met een strategisch beleidsplan om onze kust te

Lees meer »

Frans is oudste en Shirley jongste kandidaat gemeenteraadsverkiezingen: “We hopen op drie zetels”

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober dingen 84 kandidaten naar onze stem. Er komen vier partijen in het strijdperk: CD&V+, N-VA, Voor Oudenburg en Vooruit. Onder de kandidaten is Frans Denys (82) de oudste en Shirley Dumon (wordt op 14 september 18) de jongste. We luisterden naar hun motivatie om aan politiek te doen, waarom ze voor N-VA en Vooruit

Lees meer »