Minister Brouns wil prijs van dienstencheque verhogen én fiscaal voordeel afschaffen

Als het van Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V) afhangt, moet de volgende Vlaamse regering de prijs voor een dienstencheque verhogen en het fiscaal voordeel afschaffen. De vrijgekomen middelen kunnen dan worden geïnvesteerd in de lonen van de huishoudhulpen en in de dienstenchequebedrijven.

 

Meer krantenkoppen in België

Jani Kazaltzis en James Cooke hebben geen geheimen voor elkaar: “Wij weten alles, zelfs hoeveel geld we hebben”

Ze zijn de beste vrienden, en hebben eindelijk samen een programma gemaakt. Maar tijdens de opnamen van ‘Jani & James Doen Het Zelf’, waar Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39) onder andere meedraaiden in een frituur, ging het er bij momenten toch bits aan toe. “Achteraf zeiden we tegen elkaar: ‘Hebben wij nu echt ruzie gemaakt over mayonaise?’”

Lees meer »

Nieuw Label ‘Beernems streekproduct’ voor lokale handelaars: “Onze gemeente heeft tien nieuwe uithangborden”

Naar jaarlijkse traditie kende het Beernemse gemeentebestuur opnieuw het label van ‘Beernems streekproduct’ toe aan lokale handelaars. Tien erkende producten mogen het label twee jaar lang gebruiken.
The post Nieuw Label ‘Beernems streekproduct’ voor lokale handelaars: “Onze gemeente heeft tien nieuwe uithangborden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Norva en André varen in diamanten huwelijksbootje

Naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag werden André Vererfven (84) en Norva Peirs (82) tijdens een receptie gehuldigd door het gemeentebestuur van Zulte. Ze ontvingen naast het diploma van het koningshuis ook een bloemetje. André werd geboren in Ooike en Norva in Olsene. Ze leerden elkaar kennen in De Lustigen Boer in Wortegem-Petegem. Ze trouwden
The post Norva en

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Zilver! Ewoud Vromant rijdt fantastische tijdrit, maar botst opnieuw op Fransman Léauté

Ewoud Vromant (40) heeft een tweede medaille gepakt op de Paralympische Spelen. Na het zilver in de achtervolging op de piste legde hij ook in de tijdrit beslag op de tweede plaats. Opnieuw hield de Fransman Alexandre Léauté hem van het allerhoogste. De medailleteller van ons land staat inmiddels op vier. Vandaag komen er nog heel wat medaillekandidaten in actie.

Lees meer »

Officiële opening gloednieuw NAVIGO-visserijmuseum Oostduinkerke is een gigantisch volksfeest

Het lokaal bestuur van Koksijde had al weken van tevoren aangekondigd dat de officiële opening van het nieuwe NAVIGO-visserijmuseum een groots volksfeest zou worden, en daarvan was geen woord gelogen. Gemeentemedewerkers, het hele museumteam, honderden vrijwilligers en verenigingen hebben alles uit de kast gehaald om 7 september 2024 voor altijd te herinneren als een memorabele mijlpaal in de Koksijdse geschiedenis.<br

Lees meer »