LIVEBLOG CLUB-UNION (20u45, VTM 2). Union en Club met quasi vergelijkbare statistieken – Club mogelijk toch met De Cuyper?

Hoogspanning op Jan Breydel. Club Brugge versus Union, duel één in de halve finale van de Croky Cup. Kan blauw-zwart zich herpakken of delen de Brusselaars een nieuwe mentale tik uit? Volg het hieronder, op VTM 2 en VTMGO. 

Meer krantenkoppen in België

FBI waarschuwt: “Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Werken aan markt van Eeklo kunnen nu echt van start gaan: “Klacht over bunker is onontvankelijk verklaard”

De werken aan de markt van Eeklo kunnen eind deze maand beginnen. Ze werden eerder uitgesteld nadat iemand een klacht had ingediend omdat die vond dat de bunker onder de markt niet mocht verdwijnen. De klacht is nu onontvankelijk verklaard, dus op 30 september start het archeologisch onderzoek en daarna de omgevingswerken. De markt is intussen al een tijdje autovrij.

Lees meer »

Kuurne hijst de vredesvlag en laat uniek vredesgedicht voordragen

Zaterdag staat Kuurne in het teken van de vrede. Zaterdagmorgen werd de aftrap gegeven op de pui van het gemeentehuis, waar samen met de Mondiale Raad van Kuurne en diverse leden van het gemeentebestuur de vredesvlag werd gehesen aan een van de vlaggenmasten.
The post Kuurne hijst de vredesvlag en laat uniek vredesgedicht voordragen appeared first on KW.be.

Lees meer »