Brugge pronkt met het meest unieke studentenhuis van het land: luxe studentenparadijs te koop voor… 1,175 miljoen euro

Immo Delbecque pakt uit met een luxe studentenparadijs in Brugge: een oud herenhuis langs de Koningin Elisabethlaan werd omgetoverd in acht studentenkamers. Het pand wordt te koop aangeboden voor 1,175 miljoen euro en wordt aangeprezen als het meest unieke studentenhuis van België. De acht studentenkamers zijn verhuurd voor 450 à 600 euro.

De Brugse vastgoedmakelaar Immo Delbecque pakt uit met wat dit immo kantoor ‘het meest unieke studentenhuis van België’ noemt. In de Koningin Elisabethlaan, aan de rand van het historisch stadscentrum werd recent een statige burgerwoning omgetoverd tot een luxe studentenhuis met acht vergunde kamers, gemeenschappelijke ruimtes en een aangenaam terras.

Make-over

Dit unieke eigendom langsheen de Koningin Elisabethlaan wordt binnenkort in zijn geheel te koop aangeboden. Op de website van Immo Delbecque staat het pand zelfs al aangeprijsd: voor 1,175 miljoen euro word je de eigenaar van dit studentenhuis. Het gebouw heeft een totale make-over ondergaan en voldoet volgens de makelaar aan alle wettelijke regelgevingen met betrekking tot studentenkamers, brandveiligheid en faciliteiten.

Alle kamers zijn blijkbaar enorm gegeerd vanwege hun bijzondere soort. “Op vandaag zijn alle kamers, na een oproep via Facebook, verhuurd, en is er een wachtlijst van studenten die ook interesse tonen om hier op termijn te kunnen huren. De toekomstige eigenaar zal niet alleen een exclusief pand bezitten maar ook een enorm interessant opbrengsteigendom. Je mag rekenen op 4.200 euro aan maandelijkse huuropbrengst”, aldus de makelaar.

Luxe

De huurprijs van de kamers varieert van 450 à 600 euro, al naargelang van hun grootte tussen 12 en 20 m². Wat maakt dit studentenhuis nu zo speciaal? Het eerste wat opvalt is de buitengewoon hoge afwerkingsgraad die doet denken aan de luxe van eigentijdse hotels. Het moderne en smaakvolle interieur is zeker Instagram-worthy. Het is een studentenervaring op een hoog niveau, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Zo beschikt elke kamer bijvoorbeeld over een eigen badkamer met luxueuze afwerking.

Elke studentenkamer beschikt over een private badkamer, net als in een luxehotel. © Immo Delbecque

Wat dit aanbod nog specialer maakt is de aandacht voor gemeenschappelijke ruimtes. Bij binnenkomst word je begroet door een ruime, uiterst verzorgde inkomhal die de toon zet voor wat volgt. De keuken, volledig uitgebouwd met een verfijnde marmeren afwerking, gaat verder dan de standaard studentenkeuken. Hier vind je alle moderne gemakken van ingebouwde koffiezetapparaten tot flatscreen-TV’s.

Lounge

De benedenverdieping van het studentenhuis werd omgetoverd tot een gemeenschappelijke ruimte die staat voor een oase van ontspanning. Een loungegedeelte nodigt studenten uit om te relaxen, terwijl een lange tafel de perfecte plek is voor gezamenlijke maaltijden en studiemarathons.

Alle studentenkamers zijn verhuurd, er is zelfs een wachtlijst © Immo Delbecque

Buiten is er ook gedacht aan de behoeften van de studenten. Een veilige ruimte voor fietsenopslag zorgt voor gemoedsrust, terwijl het aangename terras een perfecte plek biedt om te genieten van de frisse lucht en te ontspannen na een lange dag studeren.

Camerabewaking

Luxe, automatisatie en veiligheid staan hoog in het vaandel. “Brandbeveiligingssystemen en camerabewaking zorgen voor een veilige woonomgeving, waardoor ouders gerust kunnen zijn en studenten zich kunnen concentreren op hun studies”, besluit de makelaar.

The post Brugge pronkt met het meest unieke studentenhuis van het land: luxe studentenparadijs te koop voor… 1,175 miljoen euro is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Belgische toeristen getuigen over bosbranden in Turkije: “Hier was paniek, rook en assen vielen op ons”

Door de bosbranden die delen van Turkije teisteren, zijn verschillende Belgische toeristen gisterenavond uit hun hotel geëvacueerd. Dat lieten enkele Belgen aan onze redactie weten via ‘4040′. In het getroffen gebied zitten volgens Buitenlandse Zaken 150 landgenoten. Voorlopig verandert het reisadvies voor Turkije niet. “Vanmorgen is gebleken dat het vuur tot tegen de straat is gekomen, een kleine 150 meter

Lees meer »

Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius

Even paniek in de Basic Fit in Waregem vrijdagavond: enkele sporters dachten dat er rook de zaal binnenkwam en verwittigden de brandweer. Ter plaatse bleek het echter om stoom uit een gesprongen waterleiding te gaan.
The post Even paniek in Basic Fit Waregem door douche van wel 130 graden Celsius appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Verdachte vlekjes worden sneller gecontroleerd door ‘één-vlek-check’ van het Jessa Ziekenhuis: “Om huidkanker sneller op te sporen”

In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt kan je vanaf nu een verdacht vlekje sneller laten controleren. De dienst dermatologie start met de ‘Eén-vlek-check’, je kan daar een verdacht vlekje binnen enkele weken laten controleren. Normaal duurt dat maanden door de lange wachtlijsten, maar het is belangrijk om er snel bij te zijn om huidkanker te voorkomen. Het ziekenhuis raadt ook

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Nog veel stappen nodig om oorlog te beëindigen”, zegt Hongaarse premier Orban na gesprek met Poetin

De Hongaarse premier Viktor Orban is in Moskou aangekomen voor een ontmoeting met president Vladimir Poetin. Dat melden Russische media vrijdag. Ondertussen gaat de slag om de strategisch gelegen plaats Tsjasiv Jar door: Rusland meldt terreinwinst, maar volgens het Oekraïense leger houden de troepen nog stand. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “De eerste jaren kon ik m’n ‘opvolgster’ wel vermoorden”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »