Familie van verdronken Hakim (53) wil alsnog naar assisen: “Hier is een intentie tot doden”

De familie van Hakim Mutyaba (53) verzet zich tegen de beslissing van de raadkamer. Volgens de nabestaanden is de intentie tot doden wel degelijk bewezen en moet het dossier naar assisen.

 

Meer krantenkoppen in België

JCI Harelbeke laat tekening van Arthibau schilderen voor goede doel: “Leuk dat de kinderen zelf kleuren mogen kiezen”

Vandaag, zondag 30 juni, daagt JCI Harelbeke iedereen uit om te schilderen op het Marktplein in Harelbeke. De bedoeling is een tekening van kunstenaar Arthibau, alias Bruno Duvillier, in te schilderen voor een goed doel. Dat kan nog tot 17 uur deze namiddag.
The post JCI Harelbeke laat tekening van Arthibau schilderen voor goede doel: “Leuk dat de kinderen

Lees meer »

Biden in eerste tv-interview sinds rampzalig verlopen debat: “Ik was uitgeput en voelde me echt niet goed”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft in zijn eerste televisie-interview na zijn zwakke optreden tijdens het debat met Donald Trump op 27 juni aangegeven dat hij ziek was tijdens dat debat. “Ik voelde me verschrikkelijk”, zei Biden in gesprek met zender ‘ABC’. Hij noemde het “een slechte episode” en suggereerde daarmee dat het een eenmalig incident zou zijn geweest.

Lees meer »

Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid”

Op vrijdag 12 juli vindt in Pittem de vierde editie van Soirée Congé plaats, op de vertrouwde locatie van DelmoFarm in de Meulebekestraat. Met een aantal nieuwigheden wil de organisatie nog meer mensen een spetterende avond bezorgen.
The post Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid” appeared first on KW.be.

Lees meer »