TTC Tielt pakt uit met originele algemenekennisquiz

Met twaalf edities mag de quiz van TTC Tielt gerust een vaste waarde genoemd worden in quizland. Op vrijdag 9 februari om 20 uur stelt quizmaster Wouter Deneweth de eerste vraag in de Tieltse Europahal.

“Het concept blijft: een algemenekennisquiz ten voordele van de tafeltennisclub TTC Tielt”, opent Wouter Deneweth. “Met een originele vraagstelling, systeempjes, linken, themarondes en leuke extra’s proberen we elke editie een extra dimensie te geven. Op die manier houden we het fris en plezant voor iedereen.” Vorig jaar maakte Wouter Deneweth zijn debuut als quizmaster. “Uit de vorige editie trokken we lessen om tal van details te optimaliseren. Zo zorgen we dat onze jury heel vlot kan verbeteren, zodat we kort na het einde al de einduitslag bekend kunnen maken.”

Amateurploegen

De organisatie belooft de deelnemers alvast een aangename avond. “We mengen de vragen over aardrijkskunde, geschiedenis, showbizz… vlot door mekaar. De linken en manier van antwoorden zorgen ervoor dat het veel meer is dan een antwoord neerpennen op een droge vraag. Het wordt een gevulde avond weg met vrienden of familie en de medewerkers garanderen dat er altijd hapjes en drankjes op tafel staan.”

Een bolleboos hoef je alvast niet te zijn om deel te nemen. “De Winkler Prins Encyclopedie hoef je heus niet uit het hoofd te leren. We mikken op de amateurploegen, zodat we een breed publiek kunnen aanspreken. Zo kunnen we vrienden, familie en andere sympathisanten uitnodigen. Zo steunen ze de club en beleven ze een toffe avond.”

De organisatoren beschikken over een goedgevulde prijzenpot om uit te delen. “De organisatie, de zaal en de prijzen zijn op en top Tielts. De club heeft een samenwerking met De Poes. Alle deelnemers gaan naar huis met een fles tafelbier en de top drie wordt extra verwend.” (KeMa)

Inschrijven kan via [email protected] of https://forms.gle/y3ZKce3rN7JvxxfDA.

The post TTC Tielt pakt uit met originele algemenekennisquiz is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Dirk De fauw grijpt in: “Musea Brugge dachten: geef geld en laat ons doen”

De Stad Brugge moet volgende zomer opnieuw een gratis festival krijgen, de Triënnale miste een blikvanger en Musea Brugge moet opletten met al te activistische projecten. Dat onthouden we na ons lijsttrekkersdebat over cultuur en evenementen bij D’s Deldycke traiteurs. De derde babbel in een reeks van zeven gesprekken aan de vooravond van de Brugse gemeenteraadsverkiezingen. Hoe luid de ‘Klinkende

Lees meer »

Schuldige voor dood van Aaron (24) na fatale deathride is bekend, maar er komt geen proces

Het arbeidsauditoraat zal niemand vervolgen voor het dodelijke arbeidsongeval op de site Transfo in Zwevegem in april vorig jaar. De 24-jarige sportmonitor Aaron Delannoy uit Lauwe kwam toen om het leven bij een fatale val van een deathride. De verantwoordelijkheid voor zijn dood ligt bij de werkgever, maar die zal niet vervolgd worden. Er komt wel een bemiddelingsprocedure.
The

Lees meer »

Cercle wisselt in 1/16e finales thuisvoordeel en ontvangt Olympic Charleroi in Brugge

De kalendercommissie van de Pro League heeft vrijdag de definitieve speelmomenten van de zestiende finales in de Beker van België (Croky Cup) bekendgemaakt, de ronde waarin de eersteklassers instromen en waarvoor maandag geloot werd. Voor één wedstrijd wisselt het thuisvoordeel: na overleg met ?het stadsbestuur van Charleroi werd beslist om ?het duel tussen Olympic Charleroi (1e Afd.) en Cercle Brugge

Lees meer »

Spegelaere Supermarkten wint ‘Food Retail Personality’

Op dinsdag 10 september 2024 heeft Spegelaere Supermarkten tijdens de ‘Food Personality Awards’ in Avelgem de felbegeerde titel ‘Food Retail Personality’ in de categorie Food Retail gewonnen. Deze erkenning markeert een mijlpaal in de 60-jarige geschiedenis van het familiebedrijf, dat uitgroeide van een bescheiden lokale supermarkt tot een pionier op het gebied van winkelbeleving en duurzaamheid.
The post Spegelaere

Lees meer »