Sam Gooris haalt verloren tijd in met ‘Expeditie Gooris’: “Ik was er vroeger te weinig voor mijn gezin”

“Het enige Japanse woord dat ik ken, is dat voor ‘schol’.” In ‘Expeditie Gooris’ volgen we de reisavonturen van Sam Gooris (50), Kelly Pfaff (46) en hun kinderen Shania (23) en Kenji (22) in Japan. Dat terwijl een verre reis vroeger ondenkbaar was voor Sam, die toegeeft dat hij nu veel beter waakt over qualitytime met zijn vrouw en kinderen. “Waarom op vakantie gaan, als ik ook kon werken. Daarin was ik vroeger egoïstisch.” 

Meer krantenkoppen in België

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »