LIVE MASTERS DARTS. Stoot Van den Bergh tegen Heta door naar laatste vier?

Laatste dag op de Masters of Darts in Milton Keynes. Onze landgenoot Dimitri Van den Bergh is met een plaats in de kwartfinales nog in de running voor de eindzege. Hoe vergaat het hem tegen Damon Heta om 16.30u? Volg het live op deze pagina of kijk op VTM2. 

Meer krantenkoppen in België

Cultuurcentrum De Schakel en Cultuurcafé in Waregem openen officieel de deuren: “Fenomenaal, hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”

Na een lange renovatie werd cc De Schakel vrijdagavond feestelijk geopend. Het cultuurcentrum werd na de sloop van de voormalige bibliotheek een pak uitgebreid. Het team van De Schakel kijkt enthousiast uit naar het komende seizoen. “Hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”, klinkt het. Ook het gloednieuwe Cultuurcafé springt in het oog en is vanaf vandaag elke dag geopend.<br

Lees meer »

Spaanse kroonprinses Leonor slaat vleugels uit, tot afgrijzen van moeder: “Letizia verliest stilaan haar geduld”

De Spaanse kroonprinses Leonor (18) slaat haar vleugels uit. Volgende week gaat ze voor het eerst alleen op missie naar het buitenland, zonder begeleiding van haar ouders. Maar ook privé gaat de dochter van koning Felipe (56) en koningin Letizia (51) haar eigen weg. Van romantische reisjes naar New York, dansen in een nachtclub of uit de bol gaan bij

Lees meer »

Vzw Weg-Wijs helpt kwetsbare mensen in Zwevegem: “We brengen culturen samen”

Begin juli 2021 werd de vzw Weg-Wijs opgericht. “We willen mensen uit kansengroepen, met bijzondere aandacht voor kinderen en gezinnen, samen met een ‘wegwijzer’ (lees: vrijwilliger) op weg helpen, zeg maar wegwijs maken in een aantal belangrijke domeinen zoals taal, integratie, huisvesting… en hen zo begeleiden naar een actief burgerschap”, vertelt ons Marc Claeys.
The post Vzw Weg-Wijs helpt

Lees meer »

Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers

Politiezone Kouter meldt dat ze verschillende aangiftes kreeg van vooral oudere slachtoffers, bij wie thuis een aanzienlijk geldbedrag werd ontfutseld. Woordvoerder Annemie Wittesaele maant aan tot waakzaamheid: “Noch medewerkers van Cardstop noch bankmedewerkers zullen aan huis komen!”
The post Oplichters slaan toe bij oudere mensen thuis in regio Torhout en doen zich voor als bankmedewerkers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »