“Dit is alles wat ik wou”: Zdenek Stybar barst in laatste interview in tranen uit na emotionele slotronde

De emoties laaiden hoog op bij Zdenek Stybar. Voor eigen publiek nam de 38-jarige Tsjech in Tabor afscheid van het wielrennen. In tranen reed hij de laatste ronde. Veertien jaar geleden, in 2010, kroonde Stybar zich in Tabor een eerste keer tot wereldkampioen in het veldrijden. Vandaag is de cirkel rond. “Dit moment zal ik nooit vergeten. Dank U wel.” 

Meer krantenkoppen in België

“Tot op verkiezingsdag zullen onderhandelaars zich bezighouden met van alles behalve het vormen van een regering”

Bart De Wever (N-VA) is opnieuw formateur. Van de koning krijgt hij maar liefst drie weken alvorens hij opnieuw op de koffie moet. Dat betekent dat de federale regering al zeker voor na de lokale verkiezingen is. De onderhandelaars vertellen wel dat ze “constructief” bezig zijn met het vormen van een regering, maar intussen leggen ze zich vooral toe op

Lees meer »

Oef: dankzij gps-tracker kan Luca Brecel op cruciaal toernooi toch met achtergebleven keu spelen (en dat maakt een wereld van verschil)

Oef. De keu van Luca Brecel (29) is dan toch tijdig gearriveerd voor het prestigieuze Snooker Masters-toernooi in Saoedi-Arabië. Even was er paniek omdat die was achtergebleven in Rome. Alles werd in het werk gesteld om het probleem op te lossen. En vanavond kan Brecel dus gewoon met zijn befaamde Ton Praram spelen. En dat maakt een wereld van verschil.

Lees meer »

DURF stelt lijst voor: “Alternatief bieden voor huidige meerderheid”

In Lichtervelde stelde DURF zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. DURF is een samengaan van oppositiepartijen SOMM, N-VA, Open Vld en onafhankelijken. De lijst wil een alternatief bieden voor de huidige CD&V-meerderheid.
The post DURF stelt lijst voor: “Alternatief bieden voor huidige meerderheid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: felle neerslag, hagel en weggewaaide dakpannen in Vlaanderen en Wallonië

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij z’n spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat er iets moest veranderen”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

Bar Paravang sluit zwemseizoen af met Club Tropical

Naast de hondenplons in het openluchtzwembad op zondag 8 september zorgt ook Bar Paravang voor extra beleving met Club Tropical. “Vanaf 16 uur starten we met warme latin vibes in de vorm van live muziek en zelfgemaakt margarita’s.” Bar Paravang blijft na het zwem- en zomerseizoen open als eetcafé. Een unicum.
The post Bar Paravang sluit zwemseizoen af met

Lees meer »