De Pompepikkers Wingene huldigen kampioen Dimitri en keizerin Anja

Dartsclub De Pompepikkers maakten hun kampioenen bekend. Zoals de traditie het wenst, kreeg de groep een warme ontvangst in het gemeentehuis. Het jaar 2023 was een topjaar voor de club met sterke spelers, waaronder 59 dartsleden. Bij de heren is Dimitri Huys kampioen. Bij de dames is Anja Schoonbaert kampioene. Zij won voor de tweede keer op rij en krijgt de eervolle titel van keizerin. Het nieuwe seizoen start op zaterdag 3 februari in de Vetpompe in Wingene. (NS/foto Nele)

The post De Pompepikkers Wingene huldigen kampioen Dimitri en keizerin Anja is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Michael verwierp de erfenis van zijn moeder op aanraden van zijn notaris: wat kun je doen als je een verkeerd advies krijgt?

Een foute inschatting waardoor een zoon de erfenis van zijn moeder van meer dan 180.000 euro verwerpt, een huis dat voor een wel heel lage prijs uit de hand verkocht werd… Wat kan je ondernemen als je van oordeel bent dat een notaris fouten heeft gemaakt of nalatig is geweest? En heb je dan recht op schadevergoeding? Ombudsnotaris Eric Michoel

Lees meer »

Kaartersclub Geel-Zwart huldigt kampioenen

Net voor aanvang van de tweede manillenkaarting van het seizoen poseerden de leden van kaartersclub Geel-Zwart voor de jaarlijkse kampioenenfoto. Het voorbije seizoen waren de beste troeven voor Geert Maelfait weggelegd. Helaas was de kampioen niet aanwezig op het fotomoment. De tweede plaats ging naar Romain Vandewoestijne, die centraal vooraan zit. Naast hem zien we
The post Kaartersclub Geel-Zwart

Lees meer »

Met fanfare op kop richting kiezer: Groen Bredene stelt programma en kandidaten voor met muzikale wandeling

Groen Bredene heeft zijn campagne voor de lokale verkiezingen op hoogst originele manier afgetrapt. Onder de muzikale begeleiding van een Dixieland band trokken lijsttrekker Bruce Verburgh en zijn gevolg door de Bredense wijken. “Een leuke manier om ons programma en de kandidaten voor te stellen, toch? En zeg nu zelf, dat deur aan deur van al die partijen, daar hebben

Lees meer »

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Barkentijn, de plek die hele generaties de zee liet ontdekken, viert 100ste verjaardag: “Met renovatie en nieuwbouw kan het nog jaren mee”

De Barkentijn viert dit weekend zijn honderdste verjaardag. De villa op de dijk van Nieuwpoort zorgt er al decennia voor dat kinderen, families en gepensioneerden – waarvan velen het financieel lastig hebben – een unieke vakantie beleven. Wij blikken terug én vooruit met de voormalige en de huidige directeur: Jo Rousseau en Nicolas Vermote.
The post De Barkentijn, de

Lees meer »

Burgemeester Derudder stelt lijst Oostrozebeke.nu voor

Op zondag 1 september werd in het gemeenschapscentrum ’t Juf het startschot gegeven van de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Er kwam heel veel volk opdagen om de 19 kandidaten van dichtbij tezien en horen. De voorstelling van de kandidaten gebeurde door lijsttrekker Luc Derudder van de lijst Oostrozebeke.nu.
The post Burgemeester Derudder stelt lijst Oostrozebeke.nu voor appeared first

Lees meer »