Bestuurder wil met Jeep op besneeuwde berg rijden, maar rolt terug naar beneden met alle gevolgen van dien

Een stunt van een bestuurder uit het Chinese Shenyang is volledig misgelopen. De automobilist wilde tonen wat hij kon door op een besneeuwde berg te rijden, maar hij had die helling duidelijk onderschat. De wagen rolde terug naar beneden en de bestuurder verloor de controle over het voertuig. Drie vrienden die beneden stonden te kijken, konden net op tijd wegspringen van de aanstormende Jeep. Een geparkeerde wagen werd aangereden en ook de Jeep zelf was geblutst. “Dit doen we nooit meer”, klonk het.

 

Meer krantenkoppen in België

Blessin, gisteren voorgesteld bij Sankt Pauli, neemt in emotionele video afscheid van Union: “Mijn hart zal altijd voor jullie kloppen”

En weer is Royale Union Saint-Gilloise z’n coach kwijt. Alexander Blessin (51) heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij FC Sankt Pauli, dat pas promoveerde naar de Duitse Bundesliga. Union vangt om en bij het miljoen euro voor z’n trainer. In een emotionele video heeft Blessin, die gisteren al werd voorgesteld, nu afscheid genomen van Union. “We hebben deze

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »