Lorette Desmedt is verkozen voor De Twaalf

Maandag 29 januari werd met Lorette Desmedt de zevende kandidaat voor De Twaalf voorgesteld. De zes die al eerder bekend gemaakt werden zijn: Ingrid Claeys, Chris Lamote, Dries Gilliaert, Eliane Vaernewyck, Véronique De Loof en Paul Willaert. Lorette Desmedt zet zich al 45 jaar in voor het Rode Kruis. Ze werd gehuldigd voor haar grote inzet als vrijwilliger voor de afdeling Oudenburg-Jabbeke. Alles begon toen ze in 1980 de cursus EHBO volgde, samen met compagnon de route Eric Barremaecker. De komende zomer worden De Twaalf weer op een levensgroot paneel opgesteld doorheen Oudenburg en deelgemeenten. Er wordt een fietsroute aan gekoppeld. (foto LIN)

The post Lorette Desmedt is verkozen voor De Twaalf is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgische e-commerce wil af van ‘serial returners’

Een vijfde van alle kleding en schoenen die online wordt gekocht, wordt teruggestuurd naar de afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, wil dat er wordt opgetreden, en kijkt daarbij vooral naar één groep. Enkele ‘serial returners’ zorgen voor bijna alle retourzendingen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag.

Lees meer »

Opnieuw roept een fietsfabrikant bakfietsen terug om breekbare frames

De Nederlandse fietsfabrikant Vogue roept twee typen bakfietsen terug om veiligheidsrisico’s. Het gaat om de Vogue Troy en de Vogue Journey. De fabrikant roept eigenaren op de fietsen niet meer te gebruiken en ze gratis te laten aanpassen. Vogue moet per direct stoppen met de verkoop van al zijn bakfietsen van toezichthouder de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees meer »

China laat Amerikaanse predikant vrij die bijna 20 jaar vastzat

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is een Amerikaanse predikant die sinds 2006 in China werd vastgehouden, zondag vrijgelaten. David Lin werd tot levenslang veroordeeld, volgens Amerikaanse media op beschuldiging van fraude, maar Washington achtte de veroordeling ongegrond.

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »