Alle tickets voor Tomorrowland binnen het halfuur de deur uit, organisatie waarschuwt nu voor fraude en woekerprijzen

Naar goede gewoonte was het weer knokken om een ticket te bemachtigen voor dancefestival Tomorrowland in De Schorre in Boom. Bij de Belgische voorverkoop waren de tickets op amper een halfuur tijd de deur uit, en nu is de tweede internationale golf aan tickets ook volledig uitverkocht. “Alle 400.000 kaartjes zijn de deur uit”, meldt de organisatie zaterdagavond. 

Meer krantenkoppen in België

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

Drie grote bewakingsfirma’s krijgen voor meer dan 47 miljoen euro aan boetes voor “zware en langdurige kartelpraktijken”

De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) legt de bewakingsfirma’s Securitas, G4S en Seris samen voor meer dan 47 miljoen euro aan boetes op wegens "zware en langdurige kartelpraktijken". Uit onderzoek van de concurrentiewaakhond hebben de 3 grote bedrijven jarenlang afspraken gemaakt over prijzen, openbare aanbestedingen en om elkaar geen personeel af te snoepen.

Lees meer »

Mama van Noa Neal ligt al 1,5 jaar in coma: “Papa weet hoe ik erover denk, maar de beslissing ligt bij hem”

“Ik besef weer dat ik energie tank uit muziek maken.” Noa Neal (38) klinkt vrolijk op haar nieuwe duet met Chris D. Morton, maar privé gaat ze nog steeds door een dal. Zeventien maanden geleden belandde haar mama in een coma. “Haar toestand verbetert niet”, vertelt de zangeres in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over de lange lijdensweg van haar

Lees meer »

Vlaanderen Feest in het centrum van Wervik

Sinds dinsdagmorgen wapperen in de centrumstraten kleurrijke nieuwe vlaggen met de slogan ‘Heerlijk zomeren in Wervik’. Zondag 7 juli is het Vlaanderen Feest met een divers programma. Het begint sportief met om 9 uur de start van ondertussen de zesde editie van de Franco-Belge Run. Het is uitkijken of Foeke Vanbecelaere uit Moorsele voor de vierde keer op rij gaat

Lees meer »

Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen

Het populaire Heulse allround café Den Hert, bekend voor zijn weekendambiance, sluit vrijdag 5 juli voor één dag zijn café. Ze verhuizen naar Heule-Watermolen ter gelegenheid van de jubelfeesten. Dit weekend verkiezen ze daar tijdens de 80ste Watermolenfeesten het 60ste Tineke van de Watermolen.
The post Café Den Hert verhuist voor één dag naar Heule-Watermolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bellingham en Kane redders in nood: Engeland ontsnapt door allerkleinste gaatje aan voetbaltrauma tegen Slovakije

Engeland is op het EK tegen Slovakije in extremis ontsnapt aan een nieuw voetbaltrauma. Met dank aan Bellingham, goed voor een geniale gelijkmaker in de reguliere slotminuut. Slovakije kraakte daarna in de verlengingen. Kane en co. blijven zo met een 2-1-zege in de running en hebben het vel van bondscoach Gary Southgate gered. Het niveau van het sterrenensemble moet wel

Lees meer »

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »