Rachel Hazes heeft zoon André voor een korte tijd onterfd: “Het was niet haar eigen idee”

Rachel Hazes (53) heeft jaren geleden voor een korte periode haar zoon André Hazes jr. (30) onterfd. Dat kwam donderdag aan het licht tijdens een getuigenverhoor in de rechtbank van Amsterdam. Roxeanne Hazes (31) en twee voormalige zakenpartners, Marieke van Beek en Rob Israël, werden gehoord over de periode waarin ze gevolmachtigden van Rachel waren. 

Meer krantenkoppen in België

Britse premier Starmer onder vuur om banden met geldschieter

De Britse premier Keir Starmer ligt in eigen land onder vuur vanwege zijn banden met een belangrijke donor. The Sunday Times schrijft dat niet is opgegeven dat multimiljonair Waheed Alli betaalde voor kleding en een zogenoemde personal shopper voor de echtgenote van de nieuwe regeringschef. Dit zou de gedragscode van het parlement schenden.

Lees meer »

Familie De Ly heeft een plaats in geschiedenisboek van KSV Jabbeke (2A): “Geduldig wachten op doorstroming”

Voorzitter Chris Bourgois is een man met een plan. Toen zijn vlaggenschip promoveerde naar eerste provinciale, bleef hij zweren bij zijn eigen jongeren en attractief voetbal. Opnieuw in tweede beland, slaagde toenmalig T1 Steve Stellamans er niet in de motor aan te zwengelen en koos voor een vertrek. In zijn plaats stelde de preses met Bart Van Hecke een hoog

Lees meer »

Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027”

De school voor verpleegkunde Ic Dien bouwt een nieuwe school vlak naast de stadscampus van AZ Delta. Volgend schooljaar starten de werken en als alles meezit, kunnen de eerste studenten vanaf het academiejaar 2026-2027 hun intrek nemen in de nieuwe school.
The post Ic Dien bouwt een nieuwe school voor 250 studenten in Roeselare: “Eerste studenten vanaf 2026-2027” appeared

Lees meer »