Sterrenchef Nick Bril (40) wil camerabeelden bekijken van het dramatische ongeval met hulpkok

Sterrenchef Nick Bril (40) is woensdagochtend uitgebreid ondervraagd over het ongeval waarbij hij in beschonken toestand zijn stagiair Joe Claridge (37) aanreed. Bril heeft aan de speurders gevraagd om binnenkort de beelden van de bewakingscamera te mogen bekijken.

 

Meer krantenkoppen in België

Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag

De korpschef van de politiezone Arro Ieper nam het initiatief om steun te vragen voor bijkomende patrouilles van de federale politie in Wervik en bij uitbreiding in de volledig grensregio. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) maakte het nieuws bekend tijdens de gemeenteraad.
The post Extra patrouilles van federale politie in Wervik en grensregio door aanhoudende inbrakenplaag appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Vind me op het nieuws’: politie rukt massaal uit naar Brugse school, nadat ex-leerling verontrustende boodschappen online plaatst

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De meerderjarige jongeman werd uiteindelijk opgepakt in de buurt en zal verder verhoord worden. “De leerlingen liepen nooit gevaar”, zegt de directie.

Lees meer »

Hezbollah-leider noemt de aanvallen met biepers “een oorlogsverklaring” : “De Israëlische vijand heeft alle rode lijnen overschreden”

Na de massale ontploffing van duizenden Hezbollah-biepers dinsdag, ontploften woensdag ook plots tal van walkietalkies in Libanon, met nieuwe doden en gewonden tot gevolg. Het totaal aantal doden in het land is nu opgelopen tot 37, het aantal gewonden tot liefst 3.539. De leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah zegt dat de “Israëlische vijand alle rode lijnen heeft overschreden” met de

Lees meer »

EXCLUSIEF. Van succesvol ondernemer naar het OCMW. Philip (57): “Ik ben 50 miljoen euro kwijt in 6 maanden”

“Ik heb lang genoeg gezwegen.” Zakenman Philip Deutz (57) uit Sint-Niklaas beleeft zijn grootste nachtmerrie. Tot twee jaar geleden was hij een succesvolle ondernemer met meer dan twintig bedrijven in binnen- en buitenland. Geen flamboyante CEO, maar iemand die op de achtergrond werkte en in de luwte een zakenimperium uitbouwde, alles samen goed voor zo’n 50 miljoen euro. Nu is

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Ex-president Medvedev dreigt ermee Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” – Grote gevangenenruil tussen Rusland en Oekraïne

Vanuit Rusland werd dreigend gereageerd op de plannen over de inzet van westerse langeafstandsraketten door Oekraïne op Russisch grondgebied. Zo dreigt de Russische ex-president Medvedev Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek” als er westerse langeafstandswapens worden ingezet. Rusland en Oekraïne hebben na onderhandelingen elk 103 gevangenen aan elkaar overgeleverd. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Opnieuw verschillende ontploffingen gehoord in Beiroet

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag tot liefst 2.800 mensen gewond raakten en twaalf doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New

Lees meer »

Juwelen gestolen bij woninginbraak, drie fietsers komen ten val

De politie Kouter moest afgelopen weekend viermaal tussenbeide komen voor incidenten in Torhout. Een keer ging het om een woninginbraak en driemaal ging het om een verkeersongeval waarbij een fietser ten val kwam.
The post Juwelen gestolen bij woninginbraak, drie fietsers komen ten val appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamant voor Erna en André

Op zaterdag 24 augustus werd de diamanten bruiloft gevierd van André Verlinde en Erna Seynaeve. Het koppel trad op 12 augustus 1964 in Ichtegem in het huwelijk. De viering vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Diamant voor Erna en André appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) zijn hoogbegaafd en dat is niet altijd een pretje: “De angst is dat mensen denken dat we op hen neerkijken”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »