Roxeanne Hazes getuigt tegen moeder Rachel in de rechtbank: “Ze is altijd een paranoïde vrouw geweest”

Roxeanne Hazes (31) vindt het zeer pijnlijk dat ze moet getuigen in een zaak tegen haar moeder, Rachel Hazes (53). Dat zei de zangeres donderdag in de rechtbank in Amsterdam. Roxeanne en twee voormalige zakenpartners, Marieke van Beek en Rob Israël, worden gehoord over de periode waarin ze gevolmachtigden van Rachel waren. “Zelf kon ze het niet managen, dus hebben wij dat voor haar gedaan.” 

Meer krantenkoppen in België

Mediteren, wandelen en wekelijks naar steakhouse: zo ziet prins Harry’s leven in koninklijk ‘ballingschap’ eruit

Op zijn 40ste verjaardag is het duidelijk dat de Britse prins Harry niet alleen zijn koninklijke functie, maar ook zijn wilde haren verloren is. Geen dwaze feestjes meer, en ook geen lintjes doorknippen. Wél wandelingen met zijn hond, fietstochtjes door het park en avondjes uit met Meghan – telkens naar het lokale steakhouse. “Hij verveelt zich te pletter, maar hij

Lees meer »

Drugsdealers uit Halle krijgen tot 40 maanden cel

Drie twintigers uit Halle zijn door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot effectieve celstraffen van 30 en 40 maanden voor de verkoop van drugs. Een van hen bleef na zijn arrestatie gewoon verder doen met zijn handeltje en dealde verder binnen de gevangenismuren.

Lees meer »

Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare

In zaal Beythem Kerke werd vrijdagavond een glaskunstwerk van Cultureel Ambassadeur Joost Caen officieel ingehuldigd. “Ik hoop dat het glasraam met de symbolen van ark en kiem het symbool wordt voor het respect waarmee bezoekers met deze begenadigde plek omgaan.”
The post Beythem Kerke krijgt een kunstwerk in glas van Cultuur Ambassadeur Joost Caen uit Roeselare appeared first on

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China”

Bij huiskamerkroeg Perle d’Ozette kan je sinds kort ook verblijven. De uitbaters verbouwden de bovenverdiepingen van het pand tot een vakantiewoning voor groepen tot twaalf personen. “We kregen zelfs al een reservering uit China.”
The post Huiskamerkroeg Perle d’Ozette in Oedelem is voortaan ook een vakantiewoning: “Kregen zelfs al een reservering uit China” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wall Street eindigt licht lager na rentebesluit Federal Reserve

De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag licht lager gesloten, nadat de Federal Reserve – de Amerikaanse centrale bank – de rente met een half procentpunt had verlaagd. Wall Street had na het rentebesluit een korte opleving, maar zakte weg tijdens de toespraak van Jerome Powell. Volgens de Fed-voorzitter moet niet worden verondersteld dat de verlaging met een half procentpunt

Lees meer »