Caroline Maes en Kürt Rogiers overtuigden regisseur van ‘Familie’ om ongepland ‘de pikante bureauscène’ over te doen

Het zijn erg vruchtbare tijden voor Lars (Kürt Rogiers) en Mieke (Caroline Maes) in ‘Familie’. Nu zo goed als heel de Van den Bossche-clan op de hoogte is dat ze friends with benefits zijn, volgen de erotische scènes elkaar in sneltempo op. Maar hoe bereiden de acteurs zich daar in hemelsnaam op voor? Reporter Jarne gaat in gesprek met Caroline, trouwens ook de intimiteiscoach op de set. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse ‘delegate’ voor Joe Biden ziet twijfel bij Democraten na slecht debat: “Als hij eruit stapt, beslist hij dat best snel”

Vertwijfeling troef binnen de Democratische partij na de wankele vertoning van president Joe Biden in het debat met Donald Trump, zo ziet ook Vlaming Thierry Wernaers. Als ‘delegate’ voor Biden op de Democratische partijconventie, moet hij normaal gezien op de president stemmen om hem definitief aan te duiden als kandidaat. "Maar als hij ons zelf de keuze laat, wordt mijn

Lees meer »

Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd

In 2022 werden op het domein Tempelhof nieuwe jeugdlokalen geopend. Ondertussen werd ook de volledige omgeving vernieuwd. “Het domein kreeg een nieuwe toegang, fietsenstalling, overdekte ruimte en een open grasveld voor de vier jeugdbewegingen die er gevestigd zijn”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd appeared

Lees meer »

Voormalig directeur Minderhedenforum Wouter Van Bellingen maakt politieke comeback voor Vooruit in Sint-Niklaas 

In Sint-Niklaas maakt ereschepen en voormalig directeur van het Minderhedenforum Wouter Van Bellingen een comeback. Hij komt als onafhankelijke op voor Vooruit. Hij leerde lijsttrekker Conner Rousseau kennen toen hij als bemiddelaar werkte, na de racistische uitspraken aan het adres van de Roma-gemeenschap. "Ik heb hem zien veranderen en geloof dat hij de geknipte man is om de stad opnieuw

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Eto’o heeft in principe niets te zeggen over mij”: Marc Brys praat voor het eerst uitgebreid over de hetze rond z’n aanstelling

“Als je iedereen moet geloven, heeft Eto’o me vier keer ontslagen.” En toch staat Marc Brys (62) nog aan het roer van de Kameroense nationale ploeg. Voor het eerst sinds hij de heksenketel van Yaoundé – en alle rellen daar aanwezig – even achter zich heeft gelaten, neemt de bondscoach het woord. “Vanaf dag één had ik een bewaker bij

Lees meer »

Vliegtuigen van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho in beslag genomen

De Braziliaanse politie heeft bij invallen in zes deelstaten in het land voor miljoenen euro’s aan activa in beslag genomen bij de bende van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho (65), ook bekend als ‘de Braziliaanse Escobar’. Hij is een van de grootste drugshandelaars aller tijden en zit in België in de gevangenis. Ook in ons land was er een arrestatie.

Lees meer »

“Mensen schrikken van prijzen, maar Natalia is een kleine kmo”: Natalia pakt uit met straffe productie voor zomertour

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

KIJK. De vijf opvallendste fragmenten van het spraakmakende debat tussen Biden en Trump

Een verwarde en haperende Joe Biden (81) die voor regelrechte paniek zorgt in het Democratische kamp en een bulderende Donald Trump (78) die de leugens aaneen reeg. Dat is zowat de samenvatting van het eerste spraakmakende verkiezingsdebat tussen de twee Amerikaanse presidentskandidaten. Van een gênante blunder tot golfballen: dit waren de vijf opvallendste momenten uit het debat.

Lees meer »

Zaak tegen Sven Pichal op 9 juli ingeleid voor de rechtbank

De zaak tegen ex-radiopresentator Sven Pichal over beelden van seksueel kindermisbruik zal op dinsdag 9 juli van start gaan voor de correctionele rechtbank van Antwerpen. Die dag vindt er een inleidende zitting plaats, waar in samenspraak met alle partijen een datum wordt geprikt voor de behandeling van het dossier. Pichal wordt vervolgd voor het bezit en de verspreiding van beelden

Lees meer »

Leven met een deadline: “Eindelijk is het tijd om die zomerse outfit uit de kast te halen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »