Plancha Boutique en Bloemen Vincent Docquir lanceren valentijnsactie

Matthieu Moerenhout (43) van Plancha Boutique en bloemist Vincent Docquir (51) organiseren een valentijnsactie van 1 tot 14 februari. Wie een plancha aankoopt, trakteert Matthieu op een gratis boeket bloemen ter waarde van 30 euro. Vanaf 75 euro krijg je van Vincent Docquir een gratis vaas bij. “Zo ben je helemaal klaar voor een valentijnsdiner mét bloemen.”

“We vinden het leuk om elkaar te versterken en kwamen zo op het idee om met Valentijn iets te lanceren” – Matthieu Moerenhout

Plancha Boutique en Bloemen Vincent Docquir zijn tegenover elkaar gevestigd in de Leiestraat. “In maart zitten we hier twee jaar”, vertelt Matthieu, die de zaak openhoudt met zijn vrouw Marie Van Hoe (39). “We hadden een goed contact van in het begin. Als nieuwe handelaars in de straat zijn we altijd goed ontvangen geweest van Vincent. We vinden het leuk om elkaar te versterken en kwamen zo op het idee om met Valentijn iets te lanceren.” Bij de aankoop van een plancha – tot en met zaterdag 10 februari – kan je met de bon aan de overkant een boeket bloemen ter waarde van 30 euro verzilveren. “Wie graag een groter boeket wil, vanaf 75 euro, krijgt van mij een gratis vaas. Je kan tot 12 februari bestellen”, vult Vincent aan.

“Wie graag een groter boeket wil, vanaf 75 euro, krijgt van mij een gratis vaas. Je kan tot 12 februari bestellen” – Vincent Docquir

“In BBQ-land België is de gebruiksvriendelijke, multifunctionele bakplaat van Plancha nog te weinig gekend. Je kan er ontzettend veel gerechten op bereiden zoals bruschetta’s, coquilles, groentjes, zelfs wok en uiteraard vlees en vis. Daarnaast is een plancha heel gemakkelijk in onderhoud. Gedaan met kolen, geen vervelende rook en eenvoudig schoon te maken. Plancha Boutique is de ideale plaats om er alles over te weten te komen en ter plaatse uitleg te krijgen”, vertelt Matthieu. Je kan er ook terecht voor workshops om de plancha’s te leren gebruiken en inspiratie op te doen. De volgende zijn op 16 februari en op 11 april.

“Vergeet de glazen muiltjes, met een boeket in de hand, loop je altijd op bloemig land. En als kers op de bloemen, krijg je een gratis vaas erbij, voor een extra dosis kleur en blij”, dicht het duo vrolijk als besluit.

The post Plancha Boutique en Bloemen Vincent Docquir lanceren valentijnsactie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Liesbeth Homans vergeet microfoon uit te zetten in Vlaams Parlement: “Pak uw rommel eens mee”

N-VA-parlementslid Liesbeth Homans is vandaag aan het slot van de installatievergadering van het Vlaams Parlement aangeduid als parlementsvoorzitter. Homans vergat haar microfoon uit te zetten terwijl ze plaatsnam voor een toespraak. “Pak uw rommel eens mee”, zegt ze tegen Filip Dewinter (Vlaams Belang). Daarna beseft ze dat iedereen haar opmerking kon horen.

Lees meer »

Moet je binnenkort betalen om overtollige stroom van zonnepanelen op het net te zetten? “De situatie is onhoudbaar”

Betaal je binnenkort in plaats van geld te ontvangen om overtollige stroom van je zonnepanelen op het elektriciteitsnet te zetten? Het lijkt de wereld op z’n kop, maar in Nederland rekenen bijna alle energieleveranciers ondertussen kosten aan voor wie opgewekte stroom op het elektriciteitsnet zet. Waarom doen ze dat? En zal dat ook bij ons gebeuren?

Lees meer »

“Hier is volop paniek”: Vlaamse toeristen wegens bosbrand op Grieks eiland Kos geëvacueerd, brand is onder controle

Op het Griekse eiland Kos werden gisteren toeristen geëvacueerd uit meerdere grote hotels vanwege een naderende bosbrand. “Het is hier volop paniek,” vertelde Elise Michielsen (19), een studente uit Merksplas. “We hebben snel een koffertje moeten pakken met onze belangrijkste spullen.” De ruim honderd brandweerlieden die de grote bosbrand bestrijden kregen de brand deze nacht onder controle volgens de Griekse

Lees meer »

Telex sport

AtletiekDe atletiekcarrière van Jonathan Borlée (36) zit erop. De 400 meterloper kan niet deelnemen aan de Olympische Spelen door een blessure aan de hamstrings. Het missen van de Spelen betekent ook het einde van de loopbaan van Borlée, die normaal ging stoppen na Parijs. Dat is bijzonder zuur voor Jonathan Borlée, want normaal zouden de Spelen van Parijs met vader

Lees meer »