LIVEBLOG ATLÉTICO-RAYO. Vermeeren laat zich meteen betrekken in het spel, wachten op kansen

Arthur Vermeeren krijgt tegen Rayo Vallecano zijn eerste minuten voor zijn nieuwe werkgever, Atlético Madrid. De Rode Duivel start verrassend in de basis tegen Rayo Vallecano. Volg het in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen. Trump: “Grote overwinning voor grondwet en democratie”

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

LIVE COPA AMÉRICA. Met de schrik vrij: Messi mist in strafschoppenreeks, maar ‘Dibu’ Martínez loodst Argentinië toch naar halve finale

Ook in Amerika wordt er gevoetbald, want in de Verenigde Staten wordt gebikkeld om de Copa América. Lionel Messi staat met Argentinië in de halve finale, al had het daar wel strafschoppen voor nodig tegen Ecuador. Messi miste, maar werd gered door doelman ‘Dibu’ Martínez. Volg al het nieuws en alle uitslagen op de voet in deze liveblog!

Lees meer »

Blonde god met blauw bloed en beeldschoon bikinimodel: Griekse prins Alexios verbergt liefde voor Brooks Nader niet langer

Zij deed in een rood Baywatch-badpak al veel mannen zwijmelen. Nu is ook de kleinzoon van de laatste Griekse koning, petekind van de Britse kroonprins William en de voormalige toyboy van Poppy Delevingne, voor haar gevallen. De begeerlijke Griekse prins Constantijn Alexios (25) en het Amerikaanse model Brooks Nader (27) vormen het nieuwe ‘it-koppel’ in de royalty- en societywereld.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-57-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

“Ik had het toen al moeilijk met mijn geaardheid”: Jitske Van de Veire en vader Peter in tranen tijdens gesprek over scheiding

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De teleurstelling is groot, niet in het minst bij Jan Vertonghen, wiens ongelukkige owngoal het verdict voor de duivels betekende.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Braziliaanse oud-president Bolsonaro aangeklaagd voor witwassen en ontvangen van geheime diamanten

De voormalige president van Brazilië, Jair Bolsonaro, wordt door de federale politie beschuldigd van witwassen van geld en criminele betrokkenheid bij geheime diamanten die hij tijdens zijn ambtsperiode uit Saoedi-Arabië heeft ontvangen. Dit is de tweede juridische procedure tegen de extreemrechtse politicus sinds zijn aftreden. In maart werd hij al aangeklaagd van het vervalsen van zijn COVID-vaccinatiecertificaat.

Lees meer »