Enige uitdager van Poetin is stap dichter bij presidentskandidatuur

Boris Nadezjdin (60), de enige presidentskandidaat die het durft opnemen tegen Vladimir Poetin (71), is een stap dichter bij zijn kandidatuur. De Russische politicus heeft vandaag de nodige handtekeningen overgemaakt. Nadezjdin is een uitgesproken tegenstander van de oorlog in Oekraïne en klaagt het beleid van Poetin openlijk aan. 

Meer krantenkoppen in België

Wordt souschef van Boury ‘Eerste Kok van België 2025’?

Een van vijf finalisten, onder wie drie West-Vlamingen, van het concours Eerste Kok van België 2025 is Neal Descheemaecker (32), souschef van driesterrenrestaurant Boury. Hij werd door de leesjury van Club Prosper Montagné geselecteerd op basis van een recept met gerijpte varkensrug en kool.
The post Wordt souschef van Boury ‘Eerste Kok van België 2025’? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zelfs de tatoeages lijken hetzelfde: was Johnny Depp in Plopsaland?

Waren bezoekers deze week getuige van Johnny Depp in Plopsaland De Panne? Op woensdag dachten bezoekers van het Vlaamse attractiepark de wereldberoemde Amerikaanse acteur te spotten op een picknickbank. Een foto van een man die opvallend veel gelijkenissen vertoont met Depp gaan intussen viraal op sociale media.

Lees meer »

Waarom Wout van Aert daags na stevige val toch om winst sprintte: “Ik laat geen kansen meer liggen. Ik heb al genoeg gemist”

Op de Vlaamse feestdag won de Kempense koppigheid het van de ratio. Wout van Aert (29) – half mens, half mummie – mengde zich één dag na zijn fikse val in de sprint en eindigde tweede, ondanks hij alweer onreglementair gehinderd werd. Balen! Toch is de balans eerder positief: “Ik heb de pagina van de valpartijen omgeslagen. Dit doet deugd,

Lees meer »

Brugge legt een natuurbegraafplaats aan

In Brugge was natuurbegraven tot nu toe nog niet mogelijk, maar de Stad wil tegemoet komen aan de grote vraag en de mogelijkheid bieden om de assen van een overledene in een begraafplaats met natuurlijke omgeving te begraven. Op de site De Blauwe Toren is een natuurbegraafplaats aangelegd. Vanaf september zal natuurbegraven kunnen.
The post Brugge legt een natuurbegraafplaats

Lees meer »

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »