Wie overtuigt Tanja Dexters en maakt zo kans op een plekje op de ‘Mijn Stage’ van Kamping Kitsch Club?

Op 17 maart vindt de langverwachte zangwedstrijd van Kamping Kitsch Club plaats met in de jury niemand minder dan Tanja Dexters. Organisatoren van de talentenjacht zijn de meesterbreinen Johan en Peter, die laatste verwierf wereldfaam als resident dj van de Slager Tente. Bovendien zal er een cameraploeg aanwezig zijn want het grootste verkleedfestival van de Benelux krijgt zijn eigen docureeks.

“Vorig jaar was ik nog als presentatrice aan de slag. Ik ben heel blij met de promotie om ook als jurylid van de zangwedstrijd mee de line-up te bepalen van de ‘Mijn Stage’ van Kamping Kitsch Club. Daarnaast kan ik niet wachten om de deelnemers te tonen hoe het echt moet want ik heb ook een optreden voorzien op de finale van 17 maart. Achter mijn lach zit een streng jurylid. En vergeet niet, ik weet hoe het wereldje werkt”, aldus een enthousiaste Dexters.

The post Wie overtuigt Tanja Dexters en maakt zo kans op een plekje op de ‘Mijn Stage’ van Kamping Kitsch Club? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

“Ik wil niet dat de Giro zich herhaalt”: Remco Evenepoel draagt rood Wolfpack-mondmasker op laatste persconferentie

Opvallend beeldje: Remco Evenepoel (24) werkte zijn laatste persconferentie voor de Tour de France in het statige Palazzo Vecchio af met… een rood Wolfpack-mondmasker. Gezien het recente Covid-opstootje en enkele ‘slachtoffers’ die dat maakte in het startpeloton (Geoghegan Hart, Kuss) wil de wereldkampioen tijdrijden geen enkel risico nemen.

Lees meer »

Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde

Brandweer Westhoek moest zaterdagavond met een zonaal klimteam uitrukken naar het Ieperse Bellewaerde Park. Daar was de attractie El Valador vastgelopen op een hoogte van tien meter. In totaal werden 37 mensen geëvacueerd.
The post Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten”

Jordy Van Hoornick (29) is zelfstandig uitbater van twee Bristol-winkels. Nu het bedrijf een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd, zag Jordy zich genoodzaakt zijn medewerkers af te danken. “We weten gewoon niet waar we aan toe zijn”, opent Jordy zijn klaagzang.
The post Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten” appeared

Lees meer »

Knokke is het duurst, maar in welke kustgemeente huur je deze zomer het goedkoopst? Zoveel kost een huurappartement aan zee

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »