Laatste tickets voor Willy Sommers ’50 jaar Hits’ in Ieper én Natalia preseneert haar ’20 Years of Hits’ in Roeselare

Op vrijdag 9 februari brengt Willy Sommers een live concert van “50 jaar Hits” in CC Het Perron te Ieper. Wil je er ook bij zijn? Aarzel dan niet te lang, want de laatste tickets zijn nu beschikbaar

De Schlagerkoning, de Keizer van het Vlaamse lied, de Sultan van Pukkelpop, Willy Sommers verovert nog steeds menig harten en weet moeiteloos alle generaties te bereiken en samen te brengen. “Zeven anjers, zeven rozen”, “Als een leeuw in een kooi”, “Het water is veel te diep”, “Laat de zon in je hart”, het zijn stuk voor stuk hits die heel Vlaanderen, jong en oud, noot voor noot kan meezingen.

Op 9 mei komt Natalia naar Roeselare. © PADI/Daniël

Op donderdag 9 mei komt Natalia met haar “20 Years of Hits” tour naar Schiervelde te Roeselare! Niet enkel gewapend met haar grootste hits uit haar 20 jaar carrière maar ook met de nieuwe – uit Bart Peeters’ pen en gitaar ontsproten – hits uit haar nieuwe album “Hallelujah to the beat”. Ze wordt bovendien begeleid door haar bijzondere live-band, inclusief drie ijzersterke backings. Kortom, het ligt nu al vast dat dit een geweldige avond zal zijn. Wil je erbij zijn? Koop dan nu jouw tickets. (PADI)

Info en tickets: www.pmle.be

The post Laatste tickets voor Willy Sommers ’50 jaar Hits’ in Ieper én Natalia preseneert haar ’20 Years of Hits’ in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire houtscholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dit werd voorgesteld tijdens het slotevenement in Waregem. Ook ’t Saam Campus Cardijn nam deel met twee verschillende klassen.
The post ’t Saam Campus Cardijn succesvol tijdens Wood Skills appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige levensgevaarlijk gewond na joyride op parking van Makro

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Daarbij is één van hen levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten

De Koninklijke Sint-Sebastiaansgilde 1833 in Sint-Andries heeft met Dominique Strypsteen (66) haar dertigste Koning van de Jachtfeesten aangesteld. Dominique schoot zijn eerste pijlen al op zijn 15de, en stoomt nu zelf een nieuwe generatie klaar. “Boogschieten blijft een van de leukste hobby’s ter wereld.”
The post Dominique Strypsteen is 30ste Koning van de Jachtfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »