Hoe overleef je een rotjaar? ‘Als het leven klappen uitdeelt, moet je tikjes in de omgekeerde richting geven en net doen wat je gelukkig maakt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Hackers vallen grootste Russische mediabedrijf aan op verjaardag van Poetin: “Zo willen ze hem feliciteren”

Het Russische staatsmediabedrijf ‘VGTRK’, dat de grootste televisiezenders van het land bezit, is eerder vandaag het slachtoffer geworden van een enorme cyberaanval. Volgens een anonieme Oekraïense overheidsbron zouden Oekraïense hackers achter de aanval zitten. “Ze willen president Poetin op deze manier feliciteren met zijn verjaardag”, klinkt het ironisch.

Lees meer »

Parkeerplaatsen op vraag van De Levensboom geschrapt voor aanleg zebrapad

Op vraag van school De Levensboom is er in de Moorselestraat een aantal parkeerplaatsen geschrapt om er een zebrapad te kunnen aanleggen. Dat er hierover geen overleg is geweest met de omwonenden kan volgens Hendrik Vanhaverbeke (N-VA) niet. Hij kaartte het aan tijdens de gemeenteraad.
The post Parkeerplaatsen op vraag van De Levensboom geschrapt voor aanleg zebrapad appeared first

Lees meer »

“Hij kampte met zware gokschulden”: tot vier jaar cel gevorderd voor grootschalige cocaïnehandel in Middelkerke en Oostende

Een 44-jarige Middelkerkenaar riskeert voor de Brugse rechtbank vier jaar effectieve celstraf voor grootschalige drugshandel. In de zaak staan nog drie anderen terecht. Naast celstraffen riskeert de bende ook een enorme verbeurdverklaring.
The post “Hij kampte met zware gokschulden”: tot vier jaar cel gevorderd voor grootschalige cocaïnehandel in Middelkerke en Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Na dat fragment hebben we een gesprek met de zender gevraagd”: Cesar Casier en Conrad Janssens over bewogen deelname aan ‘Klopjacht’

“Ze hebben ons niet kunnen pakken, dus ergens zijn we toch de winnaars.” Teleurgesteld en tegelijk trots blikken Conrad Janssens (22) en Cesar Casier (26) terug op ‘Celebrity Klopjacht’. Ondanks helikoptervluchten, slimme afleidingsmanoeuvres en uitgekiende strategieën waren de speurders hen net te slim af. Al kreeg het programma pas bij de uitzendingen een zure nasmaak, vertellen ze aan HLN. “De

Lees meer »

Hond leeft op worst en brood met koffie omdat baasje ‘geen geld heeft voor hondenbrokken’: “Maar in zijn woonkamer stond wel een Playstation 5 van 500 euro”

De Leuvense rechtbank hield woensdagvoormiddag een themazitting over dierenwelzijn, naar aanleiding van Werelddierendag. De slachtoffers bij die zaken waren dus geen mensen, maar konijnen, honden en een schaap. Zo kwam er onder andere een zaak voor van een Leuvenaar die zijn hond geen brokken geeft, maar brood en worst met koffie. “Dat dier zou op die leeftijd zo’n 25 kilo

Lees meer »

“Gemeenteraadsleden N-VA willen samenwerken met Vlaams Belang”: sneuvelt het cordon sanitaire in Turnhout? 

In Turnhout strijden 3 lijsten om de grootste te worden: Vlaams Belang, Vooruit en het kartel N-VA/CD&V. "Een aantal N-VA-leden spreken ons aan en hopen op samenwerking", zegt Reccino Van Lommel (Vlaams Belang) die het cordon sanitaire wil breken. "Politiek gestook", pareert burgemeester Paul Van Miert (N-VA) die de deur voor samenwerking sluit. De derde speler is Hannes Anaf (Vooruit).

Lees meer »

KIJK. Axel ontmoet man die twee keer van geslacht veranderde in ‘Axel in Amerika’: “De duivel had me in zijn macht”

In de laatste aflevering van ‘Axel in Amerika’ maakt Axel Daeseleire (55) nog een stop bij de Global Vision Bible Church, waar de diep gelovige gemeenschap volledig in de ban is van pastoor Greg Locke. Een van de leden onderging zelfs een volledige transitie naar vrouw, maar besloot onder invloed van de pastoor én de kerk weer man te worden.

Lees meer »

Stan Dewulf blijft tot 2026 bij Decathlon AG2R La Mondiale

Stan Dewulf zal ook de komende twee seizoenen rijden voor Decathlon AG2R La Mondiale. De Stavelse Gentenaar rijdt straks nog de laatste koers van het seizoen: de Tour of Guangxi, een WorldTour-rittenkoers in China.
The post Stan Dewulf blijft tot 2026 bij Decathlon AG2R La Mondiale appeared first on KW.be.

Lees meer »