Gloednieuw programma voor Herbert Verhaeghe uit Kuurne bij MENT

Vanaf zondagmorgen 4 februari start West-Vlaming Herbert Verhaeghe met een gloednieuw programma, een variante op ‘Herbert’ dat hij al 12 jaar presenteert op zondagmorgen. Het nieuwe programma heet ‘De Tijdlijn met Herbert’.

Per week is er 1 centrale gast die stilstaat bij de 7 belangrijkste jaartallen uit zijn of haar leven. Dat levert openhartige gesprekken op, waarbij je als kijker de gast écht leert kennen. Er is ook een ‘5-voor-12-moment’. Iedereen heeft er wel zo eentje.. een kantelpunt in het leven. Er werden al opnamens ingeblikt met Frimaut, Bob Savenberg, Rob Peeters en Lissa Lewis. De volgende zondagen zijn onder meer Miguel Wiels, Garry Hagger, Guy Depré, Pat Krimson, Loredana, Davy Gilles, Lisa del Bo, Erik Goossens, Eveline Cannoot, Sabien Tiels, Wim Soutaer en Jelle Van Dael (Lasgo) te gast. (PADI)

Frimout alias Stef Willems (links) met Bob Savenberg. © PADI/Daniël

‘De Tijdlijn met Herbert’ zie je op MENT vanaf nu zondag tussen 10 en 12 uur. Bob Savenberg is de eerste gast.

Lissa Lewis © PADI/Daniël

Rob Peeters © PADI/Daniël

Gerben Steyaert © PADI/Daniël

The post Gloednieuw programma voor Herbert Verhaeghe uit Kuurne bij MENT is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdkantoor MR in Sint-Gillis gevandaliseerd na pro-Palestijnse betoging, Bouchez: “Achterlijk tuig”

Het hoofdkantoor van de Franstalige liberale partij MR in Sint-Gillis is gevandaliseerd na een betoging voor een staakt-het-vuren in Libanon en Palestina. Dat heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez bekendgemaakt via sociale media. Het kantoor werd beklad met graffiti en er werd een raam ingeslagen. De politie zal dit weekend patrouilles inzetten in de buurt van het gebouw.

Lees meer »

Was het pausbezoek wel zo’n succes als het leek?

De paus maakte een goede beurt tijdens zijn bezoek aan ons land, vooral in zijn veroordeling van het misbruik. Maar daarmee is het vertrouwen in de Belgische kerk nog niet hersteld. De bisschoppen hebben huiswerk gekregen. De vraag is nog maar of ze de beloften van de paus kunnen waarmaken.

Lees meer »

48 maanden cel met uitstel gevraagd voor jager uit Rijkevorsel die man met metaaldetector doodschoot in Tongeren: “Ik dacht dat het een haas was”

Een jager uit Rijkevorsel die eind 2022 een man uit Tessenderlo doodschoot op een veld in Tongeren riskeert 48 maanden celstraf, met probatie-uitstel. Daarbovenop eiste de procureur ook een boete van 80.000 euro. Er wordt ook geëist dat de 51-jarige jager zich laat begeleiden voor zijn alcoholprobleem en dat de bij hem thuis aangetroffen wapens en munitie worden verbeurd verklaard.

Lees meer »

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »

Ons Groot Lijsttrekkersdebat in Brugge (5): “Verkeersveiligheid blijft hét grootste probleem”

Er zijn nog vijf zwarte verkeerspunten in het verkeer, zwaar druggebruik bij jongeren neemt toe, daklozen zullen een plaatsverbod krijgen en scholen voeren de schoolvervoersplannen niet uit. Dat leerden we uit het debat over veiligheid met de zeven lijsttrekkers.
The post Ons Groot Lijsttrekkersdebat in Brugge (5): “Verkeersveiligheid blijft hét grootste probleem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minister-president Matthias Diependaele eet 7 tot 10 keer per week frietjes. Hoe ongezond is dat juist?

Dat Matthias Diependaele (45), onze kersverse minister-president, al eens graag een frietje steekt, was al langer geweten. Maar toen hij gisteren aan HLN liet weten dat hij zeven tot tien keer per week een portie verorbert, gingen bij voedingsexperte Sanne Mouha de alarmbellen af. “Dit is zéér ongezond. Ik raad hem dan ook een cold turkey aan.” Hoeveel keer per

Lees meer »

West-Vlaamse verhalen van Jan Van Eyken en Pascal Braeckman in ‘Backstage’: “We moesten Walter ’s morgens halen uit ‘den bak’ in Kortrijk!”

Dit najaar trekken twee Vlaamse media-iconen samen het theater in met een grappige, maar vooral unieke show. Vanaf de première op 3 oktober in CC De Werft in Geel gaan Jan Van Eyken en Pascal Braeckman met ‘Backstage’ langs verschillende theaters in Vlaanderen. Ze doen letterlijk en figuurlijk hun boekje open en vertellen ronduit over de vele avonturen die ze

Lees meer »