Federale regering vindt akkoord over taks op fossiele bedrijfswagens

De federale regering heeft maandagavond laat een akkoord bereikt over het voordeel alle aard voor bedrijfswagens. Er komt geen stijging van de kostprijs voor bedrijfswagens met verbrandingsmotoren, meldt het kabinet van premier Alexander De Croo. Al enkele weken werd naar een oplossing gezocht om een mogelijk forse stijging van de belastingen op fossiele bedrijfswagens te vermijden. De regering klopte ook vier andere maatregelen af.

 

Meer krantenkoppen in België

Yoni is amper 15 jaar, maar wel al wereldkampioen jetskiën bij de profs: “Vrienden waren jaloers omdat ik schooljaar vroeger mocht eindigen”

België is een kampioen rijker. Yoni Hamelin uit Heule is pas 15 en al wereldkampioen jetskiën. Voor het eerst mocht Yoni Hamelin zijn kans wagen bij de profs en meteen jetskiet hij naar de hoofdprijs. Daar kroonde hij zichzelf in Sardinië meteen tot wereldkampioen. “Het was niet de bedoeling om de titel te bemachtigen, maar ik ben tevreden. Het is

Lees meer »

Erebrandweerman Franky Vermeulen (63) uit Moorslede is overleden: “Hij was van goudwaarde voor de werking van de brandweer”

In het AZ Delta Rumbeke is Franky Vermeulen (63) overleden. Hij was erebrandweerman van de brandweer Moorslede en lid van wandelvoetbalploeg Old Stars SV Moorslede. Franky was de echtgenoot van Greta Debrauwer en woonde in de Emiel Jacqueslaan.
The post Erebrandweerman Franky Vermeulen (63) uit Moorslede is overleden: “Hij was van goudwaarde voor de werking van de brandweer” appeared

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken

In de Smissestraat in Klerken zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Vooral de Volkswagen Tiguan van M.W. (41) is zwaar geraakt. “Ik vrees dat dit onherstelbaar is”, zucht ze.
The post Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »