Eerste ‘Owla Afterwork’ met resident-dj Bjorn Verhoeven op donderdag 21 maart in Owla Brugge

Breek je (werk)week dit jaar op verschillende donderdagavonden tijdens de uiterst sfeervolle ‘Owla Afterwork’-party’s met resident-dj Bjorn Verhoeven in eventlocatie Owla Brugge .

De voormalige Heilige Familiekerk in hartje Brugge opent op donderdag 21 maart om 18 uur voor het eerst de deuren voor deze feestjes op maat van de werkende mens, student en/of doordeweekse party animal, die daags nadien toch fris en uitgeslapen op de job, school of gewoon in de dagelijkse realiteit wil verschijnen. Gooi de beentjes vanaf 18 uur los op de leuke dansplaten van Bjorn Verhoeven en de special guest act, en geniet tot 21 uur ook van heerlijke hapjes. Om 01 uurgaat de stekker er onherroepelijk uit, zodat je tijdig van een welverdiende en broodnodige nachtrust kan gaan genieten. (PADI)

Tickets voor ‘Owla Afterwork’ op de donderdagen 21 maart, 20 juni, 19 september en 19 december viaowlabrugge.be

The post Eerste ‘Owla Afterwork’ met resident-dj Bjorn Verhoeven op donderdag 21 maart in Owla Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Focus op lokaal tijdens culinaire festival Tastoe

Op 7 en 8 september wordt de Koning Ridderdijk van Westende, ter hoogte van surfclub De Kwinte, omgetoverd tot een waar gastronomisch paradijs tijdens Tastoe.
The post Focus op lokaal tijdens culinaire festival Tastoe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe straat aan Hoogmolenweg in Aarsele wordt Christophilastraat

De straat in de nieuwe verkaveling aan de Hoogmolenweg in Aarsele zal de ‘Christophilastraat’ heten, verwijzend naar de gelijknamige zuster die de laatste schooldirectrice was van Aarsele. Op de gemeenteraad in februari werd de Vogelzangstraat voorgesteld, maar die naam werd toen afgedaan als ‘weinig inspirerend’, waarop het punt verdaagd werd.
The post Nieuwe straat aan Hoogmolenweg in Aarsele wordt

Lees meer »

Muzikale zomer start met Café Congé in Deerlijk: “Genieten van steengoeie bands met drankje in de hand”

De grote vakantie is in zicht en dat betekent dat Café Congé weer op de activiteitenkalender staat in Deerlijk. Met een gevarieerd programma mikken de initiatiefnemers vanaf donderdag 4 juli gedurende twee avonden op een jong en minder jong publiek.
The post Muzikale zomer start met Café Congé in Deerlijk: “Genieten van steengoeie bands met drankje in de hand”

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »

Izegem breidt blauwe zone in centrum uit, oppositie hekelt krappe timing: “We hebben hier toch wel wat vragen bij”

De stad Izegem breidt vanaf 1 juli de blauwe zone in het centrum uit. Bedoeling is om de parkeerdruk in enkele straten rond het zwembad, Kerkplein en ziekenhuis aan te pakken en voor meer rotatie te zorgen. Enkele oppositiepartijen hekelen echter de vlugge invoering en het feit dat inwoners voor hun eerste kaart moeten betalen. Schepen Caroline Maertens (N-VA) nuanceert.<br

Lees meer »

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »

Julie Vermeire doet oproep aan Gert Verhulst: “Als je daarvoor iemand nodig hebt, bel mij”

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »