Conner Rousseau vraagt Vooruit te wachten op comeback

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Woedende DJ Hardwell beëindigt abrupt zijn optreden op Saga Festival: “Zo kan ik niet optreden”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

Zeker 27 mensen doodgedrukt bij religieus festival in noorden van India

Bij een druk bijgewoonde religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase staat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 27 mensen verpletterd. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen” volgens de gezondheidsdienst bij het Franse persbureau ‘AFP’. De politie had het bij persbureau ‘Reuters’ zelfs over zo’n zestig doden.

Lees meer »

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »