Verzekeringskantoor Baertplan uit Roeselare neemt deel van beleggingsklanten van Allia Insurance Brokers over

Verzekeringskantoor Baertplan uit Roeselare breidt voort uit. Het kantoor zet het nieuwe jaar in met de overname van een deel van de beleggingsklanten van Allia Insurance Brokers, dat zijn hoofdkantoor eveneens in Roeselare heeft. De overname bestaat uit een ruime selectie beleggingsverzekeringen (tak 21, tak 23 en tak 26) van verschillende maatschappijen en kadert volledig binnen de strategie van Baertplan om door te groeien tot allround verzekeringspartner.

Baertplan viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Het verzekeringskantoor werd opgericht door het echtpaar Stijn Baert en Els De Muynck. Samen met twee collega’s bieden zij verzekeringsoplossingen op maat van particuliere en professionele klanten aan. Het kantoor profileert zich als onafhankelijke speler, die kan bogen op een uitstekende marktkennis. Zo werkt Baertplan samen met meer dan 20 maatschappijen, waardoor het zijn klanten altijd aantrekkelijke voorwaarden kan aanbieden, zowel voor verzekeringspolissen als beleggingen.

Wegwijs maken

Stijn Baert: “Sinds de pensioenhervorming is sparen een absolute must in België. Daar zijn ook binnen het verzekeringssegment verschillende mogelijkheden toe. Zo heb je de tak 21-producten die vooral bij het grote publiek bekend zijn, maar je hebt ook tak 23- en tak 26-verzekeringen. Die zijn minder bekend, maar kunnen eveneens een mooi rendement opleveren. We merken dat veel mensen de kenmerken en sterktes van deze verzekeringsproducten niet kennen. In dat geval zijn wij er om hen wegwijs te maken en samen de beste oplossing voor hen te zoeken.”

Aanvulling

Die inspanningen en expertise lonen, want Baertplan heeft een sterke reputatie opgebouwd. “Beleggingsproducten maakten al deel uit van ons aanbod en we kunnen hier nu voort in specialiseren, als aanvulling op onze verzekeringsdiensten aan kmo’s en particulieren”, gaat Stijn voort.

Met de overname van een deel van de beleggingsportefeuille van AlliA Insurance Brokers breidt de klantenportefeuille van Baertplan ook aanzienlijk uit. “Elk nieuw dossier zullen we alvast met passie en kennis van zaken behartigen. Klanten kunnen altijd rekenen op onze persoonlijke touch. En in de huidige rentecontext loont het de moeite om alle beleggingsmogelijkheden eens tegen het licht te houden. Dat is niet alleen interessant voor particulieren, want ook voor vennootschappen bestaan er interessante oplossingen. Bijgevolg hebben ook zij er baat bij om advies in te winnen over hoe ze hun beleggingsportefeuille kunnen optimaliseren”, besluit zaakvoerder Stijn Baert.

The post Verzekeringskantoor Baertplan uit Roeselare neemt deel van beleggingsklanten van Allia Insurance Brokers over is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Oostendse kandidaat-burgemeesters John Crombez en Bart Tommelein in debat bij VTM NIEUWS: “Bestuur weet niet wat er speelt bij de bevolking”

John Crombez (Vooruit) en Bart Tommelein (Open Vld) zijn zondagmiddag in debat gegaan in de studio van VTM NIEUWS. De kandidaat-burgemeesters van Oostende namen het opnieuw tegen elkaar op, na een eerste debat afgelopen vrijdag. Ze discussieerden over de zone 30 en het onveiligheidsgevoel in de stad. “Crombez doet alsof Oostende een ‘hellhole’ is waar mensen bang moeten zijn om

Lees meer »

Spandoeken van magazine ‘De Zeeparel’ worden strandtassen

Wie wel eens stilstond voor de slagbomen aan het station van Koksijde, merkte daar ongetwijfeld al de spandoeken op waarmee Drukkerij Pattyn telkens de nieuwe edities van hun eigen magazines aankondigt. Die krijgen nu een tweede leven als grote strandtassen. “Echte hebbedingen”, stelt Manou Pattyn tevreden vast.
The post Spandoeken van magazine ‘De Zeeparel’ worden strandtassen appeared first on

Lees meer »

Grootouders laten Italiaanse tiener die zijn gezin uitmoordde niet in de steek: “Wij voelen medeleven voor onze kleinzoon”

Afgelopen weekend brak de hel los in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlakbij Milaan. In de nacht van zaterdag op zondag moordde de 17-jarige Riccardo Chiarioni op gruwelijke wijze zijn hele gezin uit. Zijn broertje en beide ouders lieten daarbij het leven. Diezelfde nacht bekent hij de drievoudige moord. Volgens de advocaat van Riccardo zouden zijn grootouders, ondanks de tragedie,

Lees meer »

Lijsttrekker verkiezingen in Lokeren slachtoffer van ‘spoofing’: “Russische cybercriminelen willen valse informatie verspreiden”

In Lokeren is een politicus het slachtoffer geworden van ‘spoofing’. Cybercriminelen versturen daarbij e-mails onder de naam van het slachtoffer. De techniek wordt gebruikt door oplichters én om desinformatie te verspreiden. Het slachtoffer zegt dat Russische criminelen achter de feiten zitten. "Extra onderzoek is nodig, we zien het inderdaad opduiken bij verkiezingen, om mensen woorden in de mond te leggen",

Lees meer »

Vijftiger verzet zich tegen vier jaar cel voor Pakistaans-Portugese schijnhuwelijken

Een 53-jarige Pakistaanse man heeft verzet aangetekend tegen zijn verstekveroordeling tot vier jaar effectieve gevangenisstraf voor mensensmokkel. Waseem A. zou vanuit Portugal een cruciale rol gespeeld hebben bij schijnhuwelijken tussen Portugese vrouwen en Pakistaanse mannen, die vervolgens in België kwamen wonen.
The post Vijftiger verzet zich tegen vier jaar cel voor Pakistaans-Portugese schijnhuwelijken appeared first on KW.be.

Lees meer »