Seksschandaal deed Man City-verdediger Kyle Walker bijna in München belanden: “Wat ik heb gedaan, is verschrikkelijk”

Bijna had hij voor Bayern München gekozen als vluchtroute. Om dan toch bij Manchester City te blijven en de storm in Engeland te trotseren. Een seksschandaal wordt er in de tabloids immers breed uitgesmeerd. In ‘The Sun’ slaat flankverdediger Kyle Walker (33) mea culpa: “Ik en Annie stierven langzame dood”, aldus de Engelse international. 

Meer krantenkoppen in België

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend”

De laatste broden uit de oven, de laatste broodronde, de laatste klanten in de winkel: het was begin deze week voor alles de laatste keer bij Brood & Banket Lagrainge in de Nieuwstraat in Sint-Baafs-Vijve. Bakker Peter en echtgenote Mia hebben voorgoed de winkel gesloten.
The post Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend” appeared

Lees meer »

Dromen van Oostende vervult vierde en grootste droom van Babette: beachfestival mét reuzepopcornmachine

Stad Oostende organiseerde in het najaar van 2023 de wedstrijd ‘Dromen van Oostende’ voor alle kinderen uit het lager onderwijs. Uit 826 dromen koos de Kindergemeenteraad een grote winnaar en kregen nog enkele dromen een juryprijs. De vierde droom die in vervulling gaat, is de grote droom gekozen door de Kindergemeenteraad. De tienjarige Babette zag het groot: “Ik droom van

Lees meer »

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen

Op zondag 30 juni kan je om 18 uur genieten van een optreden van de Kortrijk-Gentse band WHORSES in het kunst- en cultuurhuis boEgie woEgie in Menen. Kortrijkzaan Harry Descamps laat al even in z’n kaarten kijken.
The post WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koning van de Kasseien Sep Vanmarcke neemt afscheid van zijn supporters in café de Sportduif in Anzegem

Een jaar nadat de hemel op Sep Vanmarcke zijn kop viel, was hij nu klaar om afscheid te nemen van zijn supporters. Dat gebeurde in zijn supportersclub De Sportduif waar hij zijn trouwe fans trakteerde op een paar pintjes. Tegelijkertijd stelde hij ook zijn boek voor dat hij samen met Bahamontes’ hoofdredacteur Jonas Heyerick schreef: ‘Sep! Met hart en ziel’.<br

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Witsel mee op trainingsveld daags voor clash met Frankrijk

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, momenteel wordt er getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt Frans bondscoach

Lees meer »