Een zoen die de wereld rondgaat: ook Taylor Swift wordt straks ongetwijfeld ster van de Super Bowl

Zijn vierde Super Bowl in zes seizoenen. De ogen van de sportwereld staan op 11 februari weer gericht op quarterback Patrick Mahomes. De sterspeler loodste Kansas City Chiefs voorbij de Baltimore Ravens en neemt het in de finale van het NFL (National Football League)-seizoen op tegen de San Francisco 49’ers, die het haalden van de Detroit Lions. Al zal Taylor Swift, vriendin van Travis Kelce (tight end van de Chiefs) ongetwijfeld weer veel van de aandacht stelen. Of gooit haar Eras Tour roet in heten? 

Meer krantenkoppen in België

De Haan neemt massaal afscheid van ereburgemeester Ivan Cattrysse: “Geliefd man met een groot hart voor zijn gemeente”

De Sint-Monicakerk in De Haan liep zaterdagmorgen vol voor de uitvaartplechtigheid van ereburgemeester Ivan Cattrysse. Naast zijn familie en vrienden kwamen ook heel wat inwoners een laatste groet brengen. Cattrysse was burgemeester van 1986 tot 2004 en enorm geliefd in de kustgemeente. Zoon Rudi en kleinzoon Matisse brachten een mooi eerbetoon.
The post De Haan neemt massaal afscheid van

Lees meer »

Celine en Ward, de bezielers en bewoners van het Sprankelhuis

Het Sprankelhuis vind je in de Grenadiersstraat 5 in Rumbeke. Daar wonen en werken Celine Verhulst en Ward Vandepoele, bezielers van het Sprankelhuis. Naar aanleiding van hun vernieuwend concept hadden we met beide een boeiende babbel.
The post Celine en Ward, de bezielers en bewoners van het Sprankelhuis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe controles stationsbuurt Roeselare: cannabis, gestolen fiets, illegaal en iemand die naar de gevangenis moest aangetroffen

Woensdag 16 oktober werden er in stationsomgevingen van Roeselare en Izegem controles gehouden in het kader van de actie Python. Naast de eigen inbreng van RIHO-agenten werden medewerkers van Midow en Westkust ingezet.
The post Nieuwe controles stationsbuurt Roeselare: cannabis, gestolen fiets, illegaal en iemand die naar de gevangenis moest aangetroffen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ninoofse huisdokter die genoemd wordt in onderzoek naar verkiezingsfraude: “Ik val volledig uit de lucht”

“Nee, ik heb de politie nog niet gehoord.” In het onderzoek naar de verkiezingsfraude in Ninove wordt de naam van een huisdokter genoemd. Het parket bekijkt of er mogelijk doktersattesten vervalst zijn die werden uitgeschreven door de Ninoofse arts. De man, een dokter met heel wat jaren ervaring op de teller, zegt aan HLN van niets te weten. “Er zijn

Lees meer »

Zo stemde Harelbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Harelbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Harelbeke.
The post Zo stemde Harelbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar verkiezingsfraude in Ninove: 100 volmachten in beslag genomen 

Bij het onderzoek naar verkiezingsfraude in Ninove heeft het parket gisteren 100 volmachtformulieren in beslag genomen, om na te gaan of er een probleem is met de gebruikte volmachten. Forza Ninove, de partij van toekomstig burgemeester Guy D’haeseleer, zou de voorbije weken volmachten hebben geronseld. Dat is sinds deze verkiezingen strafbaar. D’haeseleer ontkent. Ook in andere provincies waren er incidenten

Lees meer »

Ziet Michel Van den Brande (64) zich gestraft voor doodsbedreigingen aan boekhouder? “Mijn ‘kindjes’ zijn bijna kapotgemaakt door hem”

“Ik ben het Belgische systeem grondig beu.” Stellingbouwer Michel Van den Brande (64) weet vandaag hoe zwaar de rechter tilt aan doodsbedreigingen tegenover een voormalige werknemer. De baas van Kontrimo in Temse zag de omzet van zijn bedrijf plots dalen van één miljoen euro per maand naar een luttele 18.000 euro. Dat gebeurde nadat hij boekhouder F.M. uit Gent in

Lees meer »

Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer”

Starten met een plek in de top vijftig als doel en eindigen op het podium. Het overkwam Maxim Laverge op het WK gravel tussen Halle en Leuven. De Molenspurter mocht spurten om goud en finishte in de leeftijdsgroep 19 tot 35 jaar als derde.
The post Maxim Laverge na brons op WK gravel: “Niet dromen van meer” appeared first

Lees meer »