Een zoen die de wereld rondgaat: ook Taylor Swift wordt straks ongetwijfeld ster van de Super Bowl

Zijn vierde Super Bowl in zes seizoenen. De ogen van de sportwereld staan op 11 februari weer gericht op quarterback Patrick Mahomes. De sterspeler loodste Kansas City Chiefs voorbij de Baltimore Ravens en neemt het in de finale van het NFL (National Football League)-seizoen op tegen de San Francisco 49’ers, die het haalden van de Detroit Lions. Al zal Taylor Swift, vriendin van Travis Kelce (tight end van de Chiefs) ongetwijfeld weer veel van de aandacht stelen. Of gooit haar Eras Tour roet in heten? 

Meer krantenkoppen in België

Bijna 6 procent Belgen kan woning moeilijk warm krijgen in winter

Van de Belgische bevolking woont 5,8 procent – of ongeveer een op de zeventien – in een woning die in de winter niet comfortabel verwarmd kan worden. Bij de meest kwetsbare mensen gaat het om een kwart. Dat zegt het Belgische statistiekbureau Statbel dinsdag, naar aanleiding van de internationale dag voor de uitroeiing van armoede.

Lees meer »

Dodelijk ongeval in station Brussel-Centraal: ernstige verstoringen

In het station Brussel-Centraal is vrijdagavond een man overleden. De federale politie heeft bevestigd dat de eerste vaststellingen wijzen op een tragisch ongeval. In het station heerste grote chaos tijdens de avondspits. Om 20.35 uur werden alle sporen opnieuw vrijgegeven, maar het treinverkeer blijft vermoedelijk de hele avond verstoord tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord.

Lees meer »

Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Diksmuidebaan in Ichtegem, waar twee voertuigen met elkaar botsten. Een van de bestuurders werd daarbij voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze zomer geen zomerbar Summerlake meer op De Meerhoek in Sint-Eloois-Winkel

Na zes succesvolle edities komt er in de zomer van 2025 geen vervolg van zomerbar Summerlake. De eigenaars van de Meerhoek stellen hun locatie daarom terug beschikbaar. “Het is jammer, maar we kijken uit naar voorstellen voor nieuwe initiatieven die een meerwaarde kunnen beteken voor de site”, aldus eigenaars Krist Vandemoortele en Nadine Witdouck.
The post Deze zomer geen

Lees meer »

Proces rond ongeval bij bushokje waarbij Inès (15) het leven liet, komt voor in maart: “Er zijn nog veel vragen”

In de Kortrijkse politierechtbank is het proces ingeleid rond het dodelijk ongeval bij een bushokje in Wielsbeke op 21 augustus 2023. De 15-jarige Inès Moula kwam daarbij om het leven, haar moeder en een derde slachtoffer raakten zwaargewond. De betrokken partijen spraken conclusietermijnen af. “Er zijn nog veel vragen”, aldus de advocaat van moeder Farrah Debbar.

Lees meer »

Viktor Verhulst deelt stukje van z’n debuutsingle: “Work in progress”

Afgelopen zomer speelde Viktor Verhulst (30) meer dan 40 dj-sets, van Tomorrowland tot de iconische club Ushuaïa op Ibiza. Nu is het tijd voor een volgende carrièrestap: een eerste eigen single, uitgebracht bij het platenlabel van Dimitri Vegas & Like Mike. In z’n Instagram Stories deelde Verhulst een fragment van het liedje. “Ik zal de song voor het eerst testen

Lees meer »